banner

///8 sedinte gimnastica copii 7-12 ani!

Ne pare rau, ati ratat aceasta oferta.

Oricarui prichindel ii place sa sara si sa faca tumbe, asa ca vino cu cel mic la programul special de gimnastica pentru copii! Ai 8 sedinte la un pret special! Liberty Gym by Coralia Mihaescu!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Valabilitate pachet: 01.11.2019 -> 31.03.2020

Oricarui copil ii place sa sara si sa faca tumbe, asa ca vino cu cel mic la programul special de Dezvoltare Fizica Armonioasa (DFA) prin gimnastica, activitate extrem de benefica pentru dezvoltarea fizica si sociala a puiului tau!

Aceasta este una dintre cele mai distractive si eficiente modalitati de a face miscare ce ii va dezvolta flexibilitatea, viteza, echilibrul, coordonarea, forta si disciplina copilului tau si il va ajuta sa isi consolideze increderea de sine. In plus gimnastica este un sport foarte natural pentru copii!

Antrenamentele de gimnastica, la o varsta frageda, ajuta copilul sa-si dezvolte musculatura, sa obtina un tonus bun si o postura corecta, reduce semnificativ riscul de obezitate, de aparitie a bolilor de inima si al diabetului.

Beneficiile cursurilor de gimnastica pentru copii:
• ajuta la intarirea organismului;
• sunt distractive;
• copilul are posibilitatea de a-si face noi prieteni;
• promoveaza spiritul de echipa.

Lectiile de gimnastica sunt dedicate copiilor cu varste intre 7-12 ani!

Clubul Liberty Gym este un concept exclusiv fondat  cu pasiune nemarginita pentru tot ceea ce inseamna inseamna aerobic, coregrafie, dans, balet, de renumita antrenoare Coralia Mihaescu  cu peste 15 ani experienta in domeniul sportiv si pedagogie.

Vino si tu la Clubul Liberty Gym, nou infiintat in 2017, din dorinta de a oferi clientilor un loc cu dotari de cea mai buna calitate in domeniul aerobicului, al antrenamentelor personale individuale si de grup, si nu in ultimul rand al tratamentelor corporale de slabit si tonifiere.

Clubul Liberty Gym este un concept exclusiv fondat  cu pasiune nemarginita pentru tot ceea ce inseamna inseamna aerobic, coregrafie, dans, balet, de renumita antrenoare Coralia Mihaescu  cu peste 15 ani experienta in domeniul sportiv si pedagogie.

Si-a inceput activitatea de antrenor de aerobic inca din timpul facultatii si a fost mereu incantata de rezultatele clientilor ei.

Experienta si-a castigat-o prin lucrul atat cu adultii cat si cu copiii.Cu o fire deschisa, mereu zambitoare, ea va asteapta in fiecare zi la clase de Step&Tone, Rebound, Body Pump, Balet, Kettelbel Workout, Kick Box si bineinteles la antrenamente personale individuale.

Alaturi de ea este o echipa de anttrenori profesionisti care iti vor indruma pasii spre rezultatele dorite in cel mai scurt timp.

Clubul este foarte primitor, curat si intim.

Coralia te asteapta, cu mare drag, sa faci parte din echipa Liberty Gym!


Adresa: Soseaua Pantelimon 10-12 , etaj 4, sector 2, (langa piata Obor).

8 sedinte gimnastica copii 7-12 ani, fete si baieti

85 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

400 Lei

Pret la comerciant

79%

Discount

315 Lei

ECONOMISITI


Grabiti-va, mai sunt doar cateva oferte

: : :

26 oferte cumparate

Programari: 0723622205

Conditii de utilizare

Oferta este valabila doar pentru clientii noi ai salii, fete si baieti cu varsta intre 7-12 ani!

Poti folosi in nume propriu 1 voucher, dar poti cumpara mai multe pentru a le oferi prietenilor.

Acest voucher trebuie activat in maxim 20 de zile de la data cumpararii, ulterior ai la dispozitie 1 luna pentru a efectua cele 8 sedinte.

Program gimnastica:

Luni: 16.30-17.30, Miercuri: 16.30-17.30, Joi: 16.30-17.30.

Cautare oferte

Categorie:

Localitate:

Pentru:

Spatiu publicitar

Abonare Newsletter

In cazul in care doriti sa primiti noutati de la portalul nostru va rugam sa introduceti adresa de e-mail in casuta de mai jos.

ULTIMELE OFERTE