banner

Anti-Aging de Hollywood! Injectare botox Vistabel 1, 2 sau 3 zone

Ne pare rau, ati ratat aceasta oferta.

Anti-aging de Hollywood Stergere riduri si intinerire vizibila cu pana la 1 ani prin injectare Botox Vistabel pentru 1 ,2 sau 3 zone! Efectul dureaza pana la 6 luni! Clinica Domnita Chiajna

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Valabilitate pachet: 03.12.2019 -> 31.05.2020

Anti-aging de Hollywood! Sterge si tu urmele nedorite ale timpului de pe tenul tau cu revolutionarul tratament cu injectare Botox Vistabel! Elimina ridurile fine de expresie de pe frunte si din zona ochilor (tip laba gastei) ce iti imbatranesc aspectul cu cel putin 10 ani!

Tratamentul dureaza doar 5 minute si se realizeaza in regim ambulator in cabinetul medicului, iar efectul dureaza pana la 6 luni!

Botoxul  (toxina botulinica de tip A) creeaza un puternic efect anti-aging relaxand muschii din zona tratata, si astfel impiedica formarea ridurilor de expresie. De ce dispar ridurile prin relaxarea musculaturii? Ridurile sunt mici depresiuni (santuri) care se formeaza atunci cand utilizam expresii faciale (radem, ne incruntam, etc.) iar muschii fetei sunt cei care determina aceste expresii. Prin injectarea cu botox  se blocheaza temporar transmisiile nervoase catre muschii mimicii si astfel se realizeaza o  destindere a zonei respective, ce duce la disparitia totala a acestor riduri!

Pe langa tratarea ridurilor existente, tratamentul cu botox previne aparitia ridurilor noi fiind un excelent tratament profilactic ce stopeaza ridurile inainte sa apara.

Tratamentul cu botox este ideal pentru a trata:

 • zona inter-sprancenara;
 • zona din partea superioara a fruntii;
 • zona peri-oculara  numita si “laba gastii” sau colturile ochilor.

Clinica Domnița Chiajna este un centru medical multidisciplinar de diagnostic și tratament, care acoperă 16 specialități clinice și paraclinice, pentru copii și adulți.

Domnița Chiajna, cea care a inspirat denumirea clinicii noastre, este descendenta de viță nobilă a doi domnitori celebri, Petru Rareș si Ștefan cel Mare, de la care a moștenit energia, inteligența, hotărârea, dârzenia dar și noblețea și spiritul aprig de sacrificiu pentru binele si bunăstarea copiilor ei.

Localizată în inima unei comunități tinere, înfloritoare, în plină expansiune, clinica pune în centrul preocupărilor sale bunăstarea și sănătatea familiei, a copiilor și tinerilor, programele noastre excelente de sănătate sunt adaptate nevoilor si dorințelor membrilor comunității noastre. Astfel ca tu, să te simți la noi, ca acasă.

În Chiajna este casa ta, de acum Clinica Domnita Chiajna este și a ta!  Bine ai venit acasă!

Misiunea clinicii este de a asigura servicii medicale de înaltă performanță,  multidisciplinare, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient – de la 2 luni la 100 de ani – servicii recunoscute și apreciate de comunitate.  La Centrul Medical Domnția Chiajna, fiecare pacient este tratat cu respect și profesionalism pentru evaluarea corectă a stării sale de sănătate, stabilirea unui diagnostic precis şi rapid, prescrierea unor tratamente eficiente. Vrem să vă simțiți încrezători că atunci când alegeți Centrul Medical Domnița Chiajna ca medic pentru dumneavoastră, copilul sau familia dumneavoastră, lucrați cu o echipă de îngrijire, calificată și cu experiență.

Toți medicii clinicii sunt profesioniști cu studii superioare care au parcurs o pregătire riguroasă academică și clinică în diverse specialități, atât în țară cât și în străinătate. Menținem un nivel ridicat de expertiză prin educația medicală continuă pentru a oferi cel mai adecvat și actual nivel de asistență pentru pacienții clinicii.

Oferta contine, in functie de pachetul ales:

 • injectare 1 zona cu toxina botulinica Vistabel

sau

 • injectare 2 zone cu toxina botulinica Vistabel

sau

 • injectare 3 zone cu toxina botulinica Vistabel

Adresa: Strada Rezervelor 67

Injectare botox Vistabel pentru tratarea a 1 zona la alegere

440 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

800 Lei

Pret la comerciant

45%

Discount

360 Lei

ECONOMISITI


Alte pachete

Injectare botox Vistabel pentru tratarea a 2 zone la alegere

830 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

1500 Lei

Pret la comerciant

45%

Discount

670 Lei

ECONOMISITI


Injectare botox Vistabel pentru tratarea a 3 zone la alegere

1100 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

2000 Lei

Pret la comerciant

45%

Discount

900 Lei

ECONOMISITI


Grabiti-va, mai sunt doar cateva oferte

: : :

33 oferte cumparate

Programari: 0723622205

Conditii de utilizare

Poti folosi in nume propriu 1 voucher, dar poti cumpara mai multe pentru a le oferi prietenilor.

Acest voucher trebuie utilizat in maxim 60 de zile de la data cumpararii.

Varsta minima pentru efectuarea procedurii este 18 ani.

Contraindicatii:
- miastenia gravis sau alta boala neuromusculara
- alergie la albumina de sursa umana
- sarcina si alaptare
- tratament cu aspirina, aspenter, plavix, clexane, sintrom sau alt anticoagulant⁄antiagregant plachetar in ultimele doua saptamani ( risc crescut de vanatai).

Program: L-V 09:00-20:00 ( cu programare in prealabil)

* Procedurile vor fie efectuate de catre Dr. Maria Tomita, Medic primar Chirurgie Plastica

Cautare oferte

Categorie:

Localitate:

Pentru:

Spatiu publicitar

Abonare Newsletter

In cazul in care doriti sa primiti noutati de la portalul nostru va rugam sa introduceti adresa de e-mail in casuta de mai jos.

ULTIMELE OFERTE