banner

Buze senzuale, ten vizibil intinerit! Injectare acid hialuronic Juvederm in buze/santuri/cearcane

Ne pare rau, ati ratat aceasta oferta.

Look senzual si tanar! Augmentare buze, stergere riduri nazo-geniene sau ridicare pometi cu injectare acid hialuronic marca Juvederm! Alege intre pachet injectare 0.5 ml sau pachet injectare 1 ml! Efectul dureaza pana la 1 an!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Valabilitate pachet: 03.12.2019 -> 31.05.2020

Secretele unui look senzual sunt o pereche de buze pline si sexy  ce emana feminitate la superlativ si un ten fresh, fara riduri!

Cea mai rapida si mai simpla metoda pentru a obtine aceste atuuri este tratatamentul cu injectare acid hialuronic, procedura rapida ce dureaza nici 30 minute si se efectueaza in regim ambulatoriu, in cabinetul medicului! Nu necesita spitalizare iar pacientul isi poare relua activitatile imediat!

Acidul Hialuronic este o substanta ce se gaseste in mod natural in organismul nostru si este responsabila pentru aspectul proaspat si tanar al tenului.

Odata cu inaintarea in varsta cantitatea de acid hialuronic din piele scade, astfel ca buzele isi pierd din volum si isi fac aparitia ridurile. Acidul hialuronic este potrivit atat pentru tratamentele anti-aging fiind perfect pentru tratarea ridurilor nazogeniene (acele “paranteze” din jurul gurii) dar si pentru augmentarea buzelor (marirea volumului buzelor).

La Clinica Domnita Chiajna este folosit acid hialuronic de cea mai buna calitate marca Juvederm, perfect pentru a obtine buze cu un contur bine definit, moi si cu aspect natural ce isi pastreaza volumul pana la 1 an. Aceeasi substanta este folosita si pentru umplerea ridurilor, avand un efect anti-aging spectaculos sau pentru umplerea pometilor, interventie ce confera un aspect seducator, cu pana la 10 ani mai tanar!

Juvederm produs de compania Allergan, este un filler de top cu rezultate execeptionale. Acesta are la baza o tehnologia revolutionara pe baza de acid hialuronic 3D ce atrage multa apa si reda astfel un volum impresionant buzelor tale. Juvederm are aprobarea FDA in SUA si are rezultate recunoscute pe plan international.

Clinica Domnița Chiajna este un centru medical multidisciplinar de diagnostic și tratament, care acoperă 16 specialități clinice și paraclinice, pentru copii și adulți.

Domnița Chiajna, cea care a inspirat denumirea clinicii noastre, este descendenta de viță nobilă a doi domnitori celebri, Petru Rareș si Ștefan cel Mare, de la care a moștenit energia, inteligența, hotărârea, dârzenia dar și noblețea și spiritul aprig de sacrificiu pentru binele si bunăstarea copiilor ei.

Localizată în inima unei comunități tinere, înfloritoare, în plină expansiune, clinica pune în centrul preocupărilor sale bunăstarea și sănătatea familiei, a copiilor și tinerilor, programele noastre excelente de sănătate sunt adaptate nevoilor si dorințelor membrilor comunității noastre. Astfel ca tu, să te simți la noi, ca acasă.

În Chiajna este casa ta, de acum Clinica Domnita Chiajna este și a ta!  Bine ai venit acasă!

Misiunea clinicii este de a asigura servicii medicale de înaltă performanță,  multidisciplinare, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient – de la 2 luni la 100 de ani – servicii recunoscute și apreciate de comunitate.  La Centrul Medical Domnția Chiajna, fiecare pacient este tratat cu respect și profesionalism pentru evaluarea corectă a stării sale de sănătate, stabilirea unui diagnostic precis şi rapid, prescrierea unor tratamente eficiente. Vrem să vă simțiți încrezători că atunci când alegeți Centrul Medical Domnița Chiajna ca medic pentru dumneavoastră, copilul sau familia dumneavoastră, lucrați cu o echipă de îngrijire, calificată și cu experiență.

Toți medicii clinicii sunt profesioniști cu studii superioare care au parcurs o pregătire riguroasă academică și clinică în diverse specialități, atât în țară cât și în străinătate. Menținem un nivel ridicat de expertiză prin educația medicală continuă pentru a oferi cel mai adecvat și actual nivel de asistență pentru pacienții clinicii.

Oferta contine, in functie de pachetul ales:

 • injectare 0,5 ml acid hialuronic Juvederm

sau

 • injectare 1 ml acid hialuronic Juvederm

Adresa: Strada Rezervelor 67

Injectare acid hialuronic 0,5 ml Juvederm, pentru augmentare buze, umplere santuri nazo-geniene sau ridicare pometi

499 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

850 Lei

Pret la comerciant

42%

Discount

351 Lei

ECONOMISITI


Alte pachete

Injectare acid hialuronic 1 ml Juvederm, pentru augmentare buze, umplere santuri nazo-geniene sau ridicare pometi

890 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

1700 Lei

Pret la comerciant

48%

Discount

810 Lei

ECONOMISITI


Grabiti-va, mai sunt doar cateva oferte

: : :

27 oferte cumparate

Programari: 0723622205

Conditii de utilizare

Poti folosi in nume propriu 1 voucher, dar poti cumpara mai multe pentru a le oferi prietenilor.

Acest voucher trebuie utilizat in maxim 60 de zile de la data cumpararii.

Varsta minima pentru efectuarea procedurii este 18 ani.

Contraindicatii:
- miastenia gravis sau alta boala neuromusculara
- alergie la albumina de sursa umana
- sarcina si alaptare
- tratament cu aspirina, aspenter, plavix, clexane, sintrom sau alt anticoagulant⁄antiagregant plachetar in ultimele doua saptamani ( risc crescut de vanatai).

Program: L-V 09:00-20:00 ( cu programare in prealabil)

* Procedurile vor fie efectuate de catre Dr. Maria Tomita, Medic primar Chirurgie Plastica

Cautare oferte

Categorie:

Localitate:

Pentru:

Spatiu publicitar

Abonare Newsletter

In cazul in care doriti sa primiti noutati de la portalul nostru va rugam sa introduceti adresa de e-mail in casuta de mai jos.

ULTIMELE OFERTE