banner

Cu 10 ani mai tanara ! Lift Express, Oxigen hiperbaric, microdermabraziune!

Cu 10 ani mai tanara ! Anti-aging si lifting cu rezultate instant! Alege 1 sau 4 sedinte tratament complex cu microdermabraziune, ultrasunete, Lift Express, oxygen hiperbaric masca peel-off!

  • Poza Scapa de celulita pana de sarbatori! Dermocell Expert, 5/10 sedinte! 1
  • Poza Scapa de celulita pana de sarbatori! Dermocell Expert, 5/10 sedinte! 2
  • Poza Scapa de celulita pana de sarbatori! Dermocell Expert, 5/10 sedinte! 3
  • Poza Scapa de celulita pana de sarbatori! Dermocell Expert, 5/10 sedinte! 4

Valabilitate pachet: 01.09.2019 -> 30.09.2020

Obtine si tu un look cu 10 ani mai tanar, prin tratamentul facial complex de lifting si intinerire profunda a pielii! Contine un mix imbatabil de terapii faciale inovatoare, cu rezultate recunoscute si apreciate in intreaga lume.

Vedeta pachetului este tratamentul cu Oxigen Hiperbaric ce realizeaza o intinerire profunda a pielii si stimuleaza regenerarea. Acest tratament este apreciat pentru rezultatele sale de staruri internationale, si este supranumit „Tratamentul Madonnei” deoarece este tratamentul cu care artista isi mentine tenul de invidiat!

Oxigen Hiperbaric este un sistem inovativ de reintinerire a pielii fara ace, fara  riscuri si fara efecte secundare!

Prin acest tratament sunt stopate ridurile si procesul de imbatranire a pielii, avand performante similare botoxului si acidului hialuronic!

Sistemul inovativ fara ace, utilizeaza un aerograf ce introduce adanc in straturile profunde ale pielii molecule de oxigen hiperbaric vitaminele A, C, E, acid hialuronic, antioxidanĊ£i, colagen sau tonifiante faciale adaptate nevoilor fiecarui ten. Astfel este stimulata intinerirea profunda a tenului.

Pachetul de tratamente este completat de Lift Express - o electrostimulare faciala eficienta ce utilizeaza curentul de joasa intensitate pentru a realiza un lifting instant!

Vino si tu la Centrul Therapia din Brasov!

Amplasat intr-un cadru intim si modern, salonul te asteapta cu personal prietenos si bine-pregatit, tratamente si tehnologii de remodelare si infrumusetare moderne, totul pentru ca tu sa iti recapeti stralucirea, multumirea de sine, tenul si silueta la care mereu ai visat!

 


Adresa: str. Mihail Kogalniceanu nr.23

1 sedinta tratament facial lifting si anti-aging

tratamentul contine: demachiere, tonifiere, microdermabraziune, ultrasunete, lift express- electrostimulare faciala, oxigen hiperbaric, masca peel-off, masaj cu crema anti-rid

170 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

250 Lei

Pret la comerciant

32%

Discount

80 Lei

ECONOMISITI


Alte pachete

4 sedinta tratament facial lifting si anti-aging

fiecare sedinta de tratamentul contine: demachiere, tonifiere, microdermabraziune, ultrasunete, lift express- electrostimulare faciala, oxigen hiperbaric, masca peel-off, masaj cu crema anti-rid

380 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

500 Lei

Pret la comerciant

24%

Discount

120 Lei

ECONOMISITI


Grabiti-va, mai sunt doar cateva oferte

: : :

35 oferte cumparate

Programari: 0723622205

Conditii de utilizare

Poti folosi in nume propriu cate 1  voucher, dar poti cumpara mai multe pentru a le oferi prietenilor.

Este obligatoriu sa iti faci programare telefonica in prealabil.

Acest voucher trebuie activat in maxim 30 de zile de la data cumpararii, iar sedintele trebuie efectuate in decursul a 30 de zile (din momentul activarii voucherului).

Program: L- V 8:00-21:00, S: 08:00-15:00

Alte Pachete

Cautare oferte

Categorie:

Localitate:

Pentru:

Spatiu publicitar

Abonare Newsletter

In cazul in care doriti sa primiti noutati de la portalul nostru va rugam sa introduceti adresa de e-mail in casuta de mai jos.

ULTIMELE OFERTE