banner

///Piele fina si catifelata pentru saptamani bune! Epilat total cu ceara traditionala si de unica folosinta la Clinica de Infrumusetare HIPOCRAT, zona Baneasa!

Ne pare rau, ati ratat aceasta oferta.

Bucura-te si tu de o piele fina si catifelata cu o sesiune de epilat total premium, pentru picior lung, inghinal total, axile, brate lung, fese, abdomen, mustata! Salon elegant, servicii de cea mai buna calitate! Centrul de Infrumusetare HIPOCRAT, locatie eleganta si exclusivista!!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Valabilitate pachet: 01.11.2019 -> 31.03.2020

Fii sexy si simte-te in largul tau in orice situatie, cu o piele fina si catifelata ce dureaza pentru saptamani bune!

Vino la elegantul Centru de Infrumusetare HIPOCRAT, zona Baneasa si bucura-te de o sesiune de epilat cu ceara traditionala si de unica folosinta!

Lasa-te pe mana cosmeticienei cu experienta ce utilizeaza doar produse profesionale premium!

Pielea va ramane fina si stralucitoare, vei scapa de absolut toate firele de par nedorite, iar disconfortul procedurii este minim, datorita maiestriei cosmeticienei!

Rezultatele? Vor dura cel putin 3-4 saptamani!

 

 

Centrul de Infrumusetare HIPOCRAT, face parte din Clinica Medicala HIPOCRAT 2000, care a fost infiintata in anul 1996, si a devenit, in cei peste 20 de ani experienta, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private, de tip ambulator, spital si laborator, oferind servicii de inalta calitate pacientilor din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si Prahova.

Ii  recomanda profesionalismul si pasiunea prin care ne indeplinesc obiectivul principal: ingrijirea sanatatii  si imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor medicale oferite. Specializati in ingrijirea sanatatii corporale si combaterea aspectelor inestetice, au  creat pentru clientii centrului, servicii accesibile si oferte speciale de terapie, relaxare si infrumusetare.

Procedurile efectuate in cadrul Centrului de Infrumusetare  Hipocrat vizeaza remodelarea corporala, tratarea celulitei si orice fel de problema legata de estetica faciala.

‘’ Satisfactia dumneavoastra reprezinta o prioritate pentru noi!

Suntem o echipa de profesionisti, cu o metoda unica in abordarea conceputui de imagine ca simbol al personalitatii. Credem ca frumusetea tine atat de estetica exterioara cat si de armonia si sanatatea interioara.  Stim ca pentru a atinge acest ideal al frumusetii este nevoie de implicarea noastra, insotita de dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari ale dumneavoastra.’’

Credem in rezultate performante, obtinute, negresit, prin efortul echipei Centrului de Infrumusetare  Hipocrat.

Pornind de la deviza Clinicii Medicale Hipocrat 2000 Sanatate inainte de toate! am conceput programe si servicii personalizate pentru dumneavoastra. Toate procedurile de tratament si relaxare se realizeaza cu aparatura medicala de ultima generatie si dotari  in conformitate cu ultimele standarde nationale si internationale.

 

 


Adresa: Intrarea Catedrei nr.11, in cadrul clinicii Hipocrat 2000, etaj 2

Epilat Total cu ceara de unica folosinta si traditionala

79 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

150 Lei

Pret la comerciant

48%

Discount

71 Lei

ECONOMISITI


Grabiti-va, mai sunt doar cateva oferte

: : :

26 oferte cumparate

Programari: 0723622205

Conditii de utilizare

Poti folosi in nume propriu 1 voucher, dar poti cumpara mai multe pentru a le oferi prietenilor.

Acest voucher trebuie activat si folosit in 30 zile de la data achizitiei

Trebuie sa iti faci programare telefonica inainte.

Program: L-V  09:00-20:00, S  10:00-17:00,

Alte Pachete

Cautare oferte

Categorie:

Localitate:

Pentru:

Spatiu publicitar

Abonare Newsletter

In cazul in care doriti sa primiti noutati de la portalul nostru va rugam sa introduceti adresa de e-mail in casuta de mai jos.

ULTIMELE OFERTE