banner

//Topeste tesutul adipos la propriu! Efect vizibil imediat! 1, 2 sau 4 sedinte mezoterapie cu ace, 10 ml pe sedinta

Ne pare rau, ati ratat aceasta oferta.

Adio tesut adipos cu mezoterapie cu ace 10 ml/sedinta cu cocktail de substante realizat special, in functie de problemele/zonele fiecarei clienta in parte (topire tesut adipos, eliminare celulita, tonifiere, etc.): l-carnitina, anghinare, siliciu, mezo-stabilizator, amino-acid DMAE ! Topeste depozitele localizate de grasime si celulita, in timp ce reintinereste pielea din interior! Prestige Medical!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Valabilitate pachet: 01.05.2019 -> 29.12.2019

Acum poti topi instant tesutul adipos si celulita de pe zonele problema, prin mezoterapie cu ace, metoda sigura, cu rezultate dovedite! Eficienta acestui tratament consta in faptul ca sunt tratate cauzele care stau la baza formarii nodulilor celulitici, si nu doar a simptomelor!

Mezoterapia conventionala (cu ace) presupune injectarea in derm a unui cocktail de substante realizat special, in functie de problemele/zonele fiecarei clienta in parte (topire tesut adipos, eliminare celulita, tonifiere, etc.): l-carnitina, anghinare, siliciu, mezo-stabilizator, amino-acid DMAE.

L-carnitina topeste grasimea la propriu si o metabolizeaza, rezultatul fiind o pierdere vizibila in centimetri, scaderea in circumferinta si o masura mai mica la haine.

Solutia pe baza de Anghinare sparge celulele grase de pe zona tratata producand astfel o remodelare vizibila a siluetei.

Siliciul tonifiaza pielea. In urma topirii intensiva a tesutului adipos prin injectarea de l-carnitina si anghinare, pielea are tendinta sa devina flasca (proces absolut natural in urma unei slabiri intensive), tocmai de aceea, siliciul din cadrul cocktailului injectat ajuta pielea sa isi recapete fermitatea, elasticitatea si sa se muleze perfect pe noul contur remodelat al siluetei.

Mezostabilizatorul ajuta stabilizarea organismului si accelereaza eliminarea grasimii topite prin limfa.

DMAE - un puternic aminoacid, are ca efect reducerea inflamatiilor si stopeaza si chiar reverseaza procesul de imbatranire al pielii.

Mezoterapia conventionala este 100% sigura si eficienta. Datorita folosirii unui ac atraumatic, extrem de fin, procedura creeaza un disconfort minim pentru pacient (este foarte putin dureroasa), iar acesta isi poate relua activitatile cotidiene imediat dupa procedura.

Efectul incepe sa fie vizibil la 1 saptamana de la prima sedinta. Un tratament complet de regula contine 8-10 sedinte efectuate la interval de 1 saptamana, iar pentru mentinerea rezultatelor este necesara efectuarea a 2 sedinte pe an.

Prin mezoterapia cu ace se pot trata zone precum abdomenul, flancurile, coapsele, picioarele, genunchii, bratele, sau alte zone stabilite impreuna cu medicul specialist.

Studiile au demonstrat ca prin mezoterapie se poate atinge chiar si performanta de a vindeca complet celulita chiar si in cazuri extrem de severe. Singurele efecte secundare ale tratamentului sunt mici vanatai albastrui in locurile in care a fost injectata substanta si o usoara senzatie de arsura timp de 15-20 de minute de la injectare.

Apeleaza si tu la ultra-eficienta mezoterapie pentru:

  • a trata celulita chiar si in stadiile foarte avansate;
  • a topi tesutul adipos localizat;
  • pentru a scadea in greutate si a-ti recontura silueta (prin reducerea si eliminarea stratului de grasime).

Injectarea a 10 mililitri de substanta sunt suficienti pentru a trata: abdomen + solduri SAU un picior fata+spate.

 

Vino si tu la Clinica Prestige Medical si redescopera-ti frumusetea si increderea in tine!

Clinica nou deschisa ofera o gama extrem de larga de tratamente de medicina estetica, de la tratamente efectuate in sistem ambulator (injectare botox, acid hialuronic, PRP, etc.) la operatii de chirurgie estetica (rinoplastie, lifting, implanturi cu silicoane etc.).

Clinica Prestige Medical dispune de dotari moderne, conditii exceptionale de spitalizare si o echipa formata din medici de renume.


Adresa: Str. Opanez nr.12, Et.1

4 sedinte Mezoterapie corporala cu ace, 10 ml/sedinta cu cocktail personalizat ( l-carnitina, anghinare, siliciu, mezo-stabilizator, amino-acid DMAE)

Pachetul include tratarea unei zone (in functie de grosimea tesutului adipos al fiecarei paciente) la alegere dintre: abdomen, flancuri, coapse, picioare, genunchi, brate sau alte zone stabilite cu medicul.

910 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

1800 Lei

Pret la comerciant

50%

Discount

890 Lei

ECONOMISITI


Alte pachete

1 sedinta Mezoterapie corporala cu ace, 10 ml/sedinta cu cocktail personalizat ( l-carnitina, anghinare, siliciu, mezo-stabilizator, amino-acid DMAE)

Pachetul include tratarea unei zone (in functie de grosimea tesutului adipos al fiecarei paciente) la laalegere dintre: abdomen, flancuri, coapse, picioare, genunchi, brate sau alte zone stabilite cu medicul.

245 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

450 Lei

Pret la comerciant

46%

Discount

205 Lei

ECONOMISITI


2 sedinte Mezoterapie corporala cu ace, 10 ml/sedinta cu cocktail personalizat ( l-carnitina, anghinare, siliciu, mezo-stabilizator, amino-acid DMAE)

Pachetul include tratarea unei zone (in functie de grosimea tesutului adipos al fiecarei paciente) la alegere dintre: abdomen, flancuri, coapse, picioare, genunchi, brate sau alte zone stabilite cu medicul.

459 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

900 Lei

Pret la comerciant

49%

Discount

441 Lei

ECONOMISITI


Grabiti-va, mai sunt doar cateva oferte

: : :

63 oferte cumparate

Programari: 0723622205

Conditii de utilizare

Poti folosi in nume propriu 1 voucher, dar poti cumpara mai multe pentru a le oferi prietenilor.

Acest voucher trebuie folosit in maxim 30 de zile de la data cumpararii.

Trebuie sa iti faci programare telefonica cu minim 1 saptamana inainte.

Program consultatii : L-V 08:00-20:00.

Alte Pachete

Cautare oferte

Categorie:

Localitate:

Pentru:

Spatiu publicitar

Abonare Newsletter

In cazul in care doriti sa primiti noutati de la portalul nostru va rugam sa introduceti adresa de e-mail in casuta de mai jos.

ULTIMELE OFERTE