banner

///Tratament facial pentru rejuvenare si revitalizare acum la Bravo beauty Center! 1 sedinta/ 4 sedinte cu Microdermoabraziune, Radiofrecventa Tripolara, Masaj Transdermic cu DermoLed

Ne pare rau, ati ratat aceasta oferta.

Tratament facial pentru rejuvenare si revitalizare acum la Bravo beauty Center! 1 sedinta/ 4 sedinte cu Microdermoabraziune, Radiofrecventa Tripolara, Masaj Transdermic cu DermoLed si Masaj facial cu crema cu Colagen pentru Lifting instant si antirid!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Valabilitate pachet: 24.10.2019 -> 30.04.2020

Tratament facial cu Microdermoabraziune cu cristale de diamant, Radiofrecventa faciala Tripolara, Masaj transdermic cu DermoLed si  masaj facial cu crema cu colagen pentru efecte de lifting instant si antirid

Cu BRILLIANT– aparat de microdermabraziune cu pulbere de diamant nu exista riscul de a ramane particule fixate in piele, procedura este confortabila, ridurile fine, cicatricile si petele de pigmentare sunt reduse. Cu acest aparat de microdermabraziune cu pulbere de diamant pot fi tratate si vergeturile.
Acest aparat actioneaza ca un smirghel extrem de fin la nivelul pielii, eliminand stratul cornos al epidermului format in principal din celule moarte. In acelasi timp se accelereaza si productia de celule noi in stratul bazal, profund al epidermei.
Istoria aparatelor de microdermabraziune incepe din vremea vracilor egipteni care foloseau o forma de hartie din nisip pentru a indeparta primele straturi ale pielii si pentru a da pielii un aspect luminos, pentru a sterge ridurile fine si petele de pigmentare.
In timpurile noastre, microdermabraziunea a aparut mai intai in SUA in anii ’90, insa a cunsocut un succes urias in 2005, odata cu perfectionarea metodei de microdermabraziune cu pulbere de diamante.
Aparitia microdermabraziunii a avut la baza intentia de a trata cicatricile (in special cele post-acnee), insa odata cu aparitie metodei pe baza de pulbere de diamante (ceea ce a sporit eficacitatea si a eliminat total riscurile microdermabraziunii cu cristale) paleta de recomandari a crescut considerabil.
Atat cei care au folosit aparatele cu cristale cat si cei care au lucrat cu aparatele cu pulbere de diamant au vazut efectele extraordinare obtinute in tratamentele faciale. Insa, la microdermabraziunea cu pulbere de diamant nu exista riscul ca acele particule de cristale sa intre in nasul, ochii sau urechile clientilor, si nici reziduuri care sa trebuiasca curatate de pe piele.
Microdermabraziunea cu pulbere de diamant lasa pielea mult mai putin iritata dupa tratament si procedura este mult mai confortabila pentru client care nu mai simte forta
cristalelor de aluminiu care ii strapung pielea.
Rezultatele microdermabraziunii cu pulbere de diamant sun extraordinare in reducerea ridurilor fine, a cicatricilor, a petelor de pigmentare si a porilor si in obtinerea unui aspect radiant si stralucitor al pielii.
Aplicatiile aparatelor de microdermabraziune cu pulbere de diamant au fost extinse si la tratarea vergeturllor, mai ales la cele proaspat formate.
Ofera rezultate instant dar si durabile, tratamentul este complet nedureros si nu exista efecte secundare.
Este potrivit pentru orice tip de ten, inclusiv pentru cele seboreice (atenueaza vizibil porii dilatati).

Masajul facial DermoLed- efectele acestei proceduri sunt Lifting facial si tratarea cearcanelor

Radiofrecventa faciala Tripolara- efecte: Lifting facial, tratarea ridurilor, Reconturare faciala

Bravo Beauty este atelierul tau de frumusete! Pentru tine am creat un ambient plin de caldura, relaxant, confortabil, elegant si modern, dotat cu toata aparatura necesara pentru a te rasfata cu cele mai placute sedinte de infrumusetare.
Bravo Beauty poate fi locul in care vei deveni femeia din visurile tale. Ne dorim ca din momentul in care pasesti in salonul nostru sa ai senzatia ca aici este locul in care te simti ca acasa.

Personalul Bravo Beauty este bine instruit si iti va oferi cele mai noi si revolutionare tratamente in materie de frumusete si intretinere corporala, cu aparatura de top de ultima generatie. O vizită la salonul nostru cald, te va ajuta sa te reconectezi cu tine si sa te simti si mai frumoasa! Frumusetea vine din interior, insa aspectul exterior ne garanteaza starea de bine.
Te asteptam cu drag in oaza noastra de rasfat! Rasfat si frumusete!

Oferta contine:

 • 1 sedinta Tratament facial cu: Microdermoabraziune + Radiofrecventa faciala Tripolara + masaj Transdermic facial cu dermoLed + Masaj facial cu crema colagen pt lifting instant si antirid
 • Abonament: 4 sedinte Tratament facial: Microdermoabraziune + Radiofrecventa faciala Tripolara + masaj Transdermic facial cu dermoLed + Masaj facial cu crema colagen pt lifting instant si antirid

Adresa: Strada Vaselor nr. 56, sector 2, Bucuresti

1 sedinta Tratament facial cu: Microdermoabraziune + Radiofrecventa faciala Tripolara + masaj Transdermic facial cu dermoLed + Masaj facial cu crema colagen pt lifting instant si antirid

99 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

265 Lei

Pret la comerciant

63%

Discount

166 Lei

ECONOMISITI


Alte pachete

Abonament: 4 sedinte Tratament facial: Microdermoabraziune + Radiofrecventa faciala Tripolara + masaj Transdermic facial cu dermoLed + Masaj facial cu crema colagen pt lifting instant si antirid

369 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

1060 Lei

Pret la comerciant

66%

Discount

691 Lei

ECONOMISITI


Grabiti-va, mai sunt doar cateva oferte

: : :

24 oferte cumparate

Programari: 0723622205

Conditii de utilizare

Voucherul poate fi achizitionat oricand, insa trebuie activat in decursul a 30 de zile din momentul achizitiei.

Ulterior activarii valabilitatea pentru pachetul de 1 sedinta ( este de 30 zile), pentru pachetul de 4 sedinte ( este de 60 zile)

Poti folosi in nume propriu 1 voucher indiferent de pachet, dar poti cumpara mai multe pentru a le oferi prietenilor.

Este obligatoriu sa iti faci programare telefonica in prealabil.

Program: L- V 9:00-21:00, S: 09:00-14:00

 

 

 • Reprogramarea unei sedinte deja stabilite se face cu cel putin 24 de ore inainte, in caz contrar programarea neonorata se considera sedinta efectuata!

 

Contraindicatii: sarcina, alaptare, cancer, inflamatii acute, probleme renale, ale ficatului, persoane cu pacemaker, diabet, epilepsie, eczeme, boli ale pielii in zona de tratament, implanturi de metal si plastic

Alte Pachete

Cautare oferte

Categorie:

Localitate:

Pentru:

Spatiu publicitar

Abonare Newsletter

In cazul in care doriti sa primiti noutati de la portalul nostru va rugam sa introduceti adresa de e-mail in casuta de mai jos.

ULTIMELE OFERTE