banner

Albire dentara cu pana la 4 nuante, ambele arcade + detartraj!

Ne pare rau, ati ratat aceasta oferta.

Si tu poti avea un zambet stralucitor, cu dinti de un alb imaculat! Tehnica revolutionara de albire PlasmaZoom are rezultate instant si nu ataca smaltul! Dinti cu pana la 4 nuante mai albi in doar 30 de minute! Tratamentul de albire dentara nr. 1 in SUA si Europa acum la Clinica Dr. Merchea!

 • Poza Coroana Detara Zirconiu/ Coroana zirconiu+albire dentara 1
 • Poza Coroana Detara Zirconiu/ Coroana zirconiu+albire dentara 4
 • Poza Coroana Detara Zirconiu/ Coroana zirconiu+albire dentara 3
 • Poza Coroana Detara Zirconiu/ Coroana zirconiu+albire dentara 2
 • Poza Albire dentara cu pana la 4 nunate, ambele arcde + detartraj! 5
 • Poza Albire dentara cu pana la 4 nunate, ambele arcde + detartraj! 6

Valabilitate pachet: 06.01.2019 -> 31.05.2019

Cum sa obtii un zambet stralucitor de alb si  irezistibil de sexy? Cu revolutionarul tratament PlasmaZoom, metoda extrem de simpla, eficienta si ultra-rapida, ce nu ataca smaltul dintilor!

Albirea cu Plasma Zoom, clasificat drept tratamentul de albire dentara nr. 1 in SUA si Europa, are rezultate imediate si uimitoare! Este un tratament inovator prin simplitatea, eficienta si durata extrem de scurta a interventiei, iar rezultatele dureaza pana la 2 ani! Se geseste exclusiv in cabinetele stomatologice,  si are rezultate net superioare tratamentelor de albire similare!

Folosind o tehnica speciala ce nu ataca smaltul dintilor (deci este un tratament 100% sigur), in cadrul unei sedinte poti obtine dinti cu pana la 4 nuante mai albi - rezultate imposibil de obtinut prin tratamentele pe care le poti efectua singur, acasa (cu benzi, geluri, paste de dinti, etc.).

Procedurile sunt efectuate de Dr. Merchea Mircea, medic specialist implantolog, cu numeroase articole publicate si aparitii in media.

Pachetul de albire din aceasta oferta include toate procedurile necesare pentru o sedinta completa de albire, in urma careia obtii dinti cu pana la 4 nuante mai albi (rezultatele depind de dintii fiecarui pacient).

Tratamentul de albire presupune mai multe etape.

 • Prima etapa consta in consultatia stomatologica, etapa in care medicul stomatolog evalueaza dintii pacientului, depisteaza eventualele probleme si fotografiaza dintii inainte de albire.
 • A doua etapa presupune detartrajul profesional cu ultrasunete pentru ambele arcade. Aceasta etapa este esentiala pentru o albire cu rezultate foarte bune. Prin detartraj este indepartat tartrul - placa bacteriana calcifiata pe dintii dumneavoastra, responsabil pentru aparitia cariilor si pentru aspectul ingalbenit de la baza dintilor.
 • A treia etapa presupune pregatirea gingiilor si anume izolarea lor cu gelul DIGA Rubber dam.
 • A patra etapa presupune aplicarea gelului de albire si a lampei de albire Plasma Zoom timp de 30 de minute. Gelul si lampa se aplica 1 singura data, nu in randuri succesive precum alte geluri de albire.
 • Dupa ce a expirat timpul este eliminat gelul de albire de pe dinti prin spalari succesive si sunt efectuate fotografiile cu rezultatul tratamentului, si comparate cu cele initiale. In cazul in care aveti si alte probleme dentare (carii, probleme de canal, etc.) medicul stomatolog iti va efectua un plan de tratament pentru a rezolva impreuna si aceste probleme.

Albirea dentara Plasma Zoom are rezultate superioare, si prezinta numeroase avantaje:

 • este o procedura 100% sigura ce nu ataca dintii
 • protejeaza dintii si reduce sensibilitatea datorita concentratiei reduse de H2O2 (doar 25%) 
 • procedura este extrem de facila
 • rezultatele dureaza pana la 2 ani
 • durata scurta a tratamentului - 30 minute
 • prezenta unui medic pe toata durata procedurii mareste eficienta tratamentului (acesta controleaza exact cantitatea de substanta activa de care are nevoie fiecare pacient in parte pentru a obtine rezultate foarte bune) si scade riscurile complicatiilor, probleme ce pot aparea la tratamentele efectuate de pacienti acasa la ei.

Cui este recomandata albirea PlasmaZoom? Persoanelor peste 16 ani care au dintii cu nunata galbuie, pete galbene datorate imbatranirii smaltului, fumatului, cafelei si vinului sau a altor coloranti alimentari. Procedura poate fi efectuata si de persoanele care au dintii fisurati sau care au abraziuni dentare, medicul evitand tratarea acestor dinti cu Plasma Zoom.

Cui nu ii este recomandat tratamentul cu albire cu PlasmaZoom? Pacientilor mai mici de 16 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza, pacientilor care sufera de boli sau disfunctii grave, cei care sunt sensibili la lumina sau care iau medicamente foto-reactive, pacientilor care prezinta pete gri de la tratamentul cu Tetraciclina sau alte medicamente (in cazul acestora sunt recomandate fatetele dentare). De asemenea, ca orice tratament de albire, PlasmaZoom nu actioneaza asupra portelanului, compozitului si acrilului.

 

Vino la Clinica Dr. Merchea pentru a-ti recapata zambetul perfect!

Clinica stomatologica se afla intr-o locatie ultramoderna si este dotata cu aparatura de ultima generatie pentru un diagnostic precis si un tratament rapid si perfomant!

Clinica asigura servicii stomatologice complete la cel mai inalt nivel de performanta si profesionalism: stomatologie generala, stomatologie pediatrica, ortodontie, chirurgie oro-dentara, implantologie, protetica, profilaxie si cosmetica dentara.

Medicii stomatologi din cadrul cabinetului au o inalta pregatire, si detin specializare in implantologie.

Oferta include toti pasii necesari pentru 1 sedinta completa de albire:

 • consultatie, poze inainte si dupa albire.
 • detartraj profesional pentru ambele arcade,
 • plan de tratament
 • albire dentara plasma zoom (izolare gingii, aplicare gel albire si aplicare lampa albire 30 minute)
 • spalare - indepartare gel.

O sedinta de albire poate deschide dintii la culoare cu pana la 4 nuante. Daca doriti un rezultat mai intens puteti achizitiona mai multe vouchere pentru mai multe sedinte. Medicul recomanda maxim 4 sedinte de albire (necesare doar in cazurile extreme de dinti foarte inchisi la culoare).

Clinica dentara Dr. Merchea, situata intr-o zona accesibila (Mosilor)ne-a impresionat prin:

 • locatia ultra-moderna,
 • dotarile de ultima generatie in domeniul stomatologic,
 • profesionalismul si inalta pregatire a medicilor stomatologi, specializati in implantologie.

Adresa: strada Ardeleni nr. 1, bl 39 A, sc 1, ap 1

Albire dentara PlasmaZoom ambele arcade

Pachetul contine • consultatie, poze inainte si dupa albire. • detartraj profesional pentru ambele arcade, • plan de tratament • albire dentara plasma zoom (izolare gingii, aplicare gel albire si aplicare lampa Plasma Zoom 30 minute) • spalare - indepartare gel.

299 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

1300 Lei

Pret la comerciant

77%

Discount

1001 Lei

ECONOMISITI


Grabiti-va, mai sunt doar cateva oferte

: : :

128 oferte cumparate

Programari: 0723622205

Conditii de utilizare

Poti folosi in nume propriu  mai multe vouchere daca doresti un rezultat foarte intens. Medicul stomatolog nu recomanda mai mult de 4 sedinte de albire (4 vouchere).

Poti cumpara mai multe pentru a le oferi prietenilor.

Voucherul presupune 1 singura vizita la cabinet, in care sunt efectuate toate operatiunile mentionate.

Daca pacientul doreste, procedurile se pot efectua si in 2 vizite la cabinet, prima data este efectuat detartrajul profesional, iar la doua vizita albirea cu plasma zoom.

Este obligatoriu sa iti faci programare telefonica in prealabil.

Acest voucher trebuie folosit in maxim 30 de zile de la data cumpararii.

Program cabinet: L-V 08:00-21:00

Cui nu este recomandat tratamentul: pacientilor mai mici de 16 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza, pacientilor care sufera de boli sau disfunctii grave, cei care sunt sensibili la lumina sau care iau medicamente foto-reactive, pacientilor care prezinta pete gri de la tratamentul cu Tetraciclina sau alte medicamente (in cazul acestora sunt recomandate fatetele dentare).

Ca orice tratament de albire, PlasmaZoom nu actioneaza asupra portelanului, compozitului si acrilului.

 

Cautare oferte

Categorie:

Localitate:

Pentru:

Spatiu publicitar

Abonare Newsletter

In cazul in care doriti sa primiti noutati de la portalul nostru va rugam sa introduceti adresa de e-mail in casuta de mai jos.

ULTIMELE OFERTE