banner

Esential Ginecologie! Ecografie, Pap, screening col si analize

Pachet ginecologie esential sau pachet screening col uterin HPV 16 si 18! Ecografie transvaginala, Papanicolau mediu uscat/umed, analize secretie, analize sange, consultatie ginecologie si interpretare Depisteaza din timp cancerul de col uterin si viata ta poate fi salvata!

  • Poza Esential Ginecologie! Ecografie, Pap, screening col si analize 1
  • Poza Esential Ginecologie! Ecografie, Pap, screening col si analize 2
  • Poza Esential Ginecologie! Ecografie, Pap, screening col si analize 3
  • Poza Esential Ginecologie! Ecografie, Pap, screening col si analize 4

Valabilitate pachet: 01.09.2019 -> 30.04.2020

Cancerul de col uterin este una dintre cele mai frecventa cauze ale mortalitatii in randul femeilor, alaturi de cancerul de san si cancerul ovarian. In ultimul timp s-a constatat ca aceasta boala apare la femei din ce in ce mai tinere! Cred ca ai aflat si tu ca in faza incipienta cancerul de col nu prezinta nici un simptom, abia ajuns in stadiul 3, cand de multe ori este prea tarziu,  incepe sa deranjeze (sangerare anormala, durere in sau in jurul vaginului in timpul actului sexual, secretie vaginala cu miros neplacut, durere la urinare, etc.).

Stiai ca in aproape toate cazurile de cancer de col uterin femeile  au fost anterior infectate cu virusul papiloma uman (HPV), iar 1 din 3 femei este diagnosticata pozitiv cu o infectie HPV de-a lungul vietii?

De aceea medicii recomanda efectuarea unui examen ginecologic complet cel putin o data pe an (consult, analize, ecografie transvaginala, Papanicolau).

Analiza Papanicolau este esentiala in prevenirea si diagnosticarea timpurie a cancerului de col uterin. Aceasta analiza (cu recoltare total nedureroasa) detecteaza eventualele anomalii prezente la celulele din zona cervico-vaginale, anomalii datorate de regula leziunilor precanceroase datorate infectiei cu un virus HPV.

Prin analiza Babes - Papanicolau in mediu lichid sunt resuspendate toate celulele recoltate, sunt dispuse in monostrat, permitand astfel o examinare mai facila de catre medicul anatomo-patolog si identificarea mai usoara, rapida si mai exacta a oricaror anomalii celulare existente.

Trebuie sa stii ca exista peste 100 de tipuri de virusuri HPV, insa doar 16 dintre acestea pot cauza aparitia cancerului. Dintre acestea, HPV-16 ┼či HPV-18 sunt responsabile de 70% din cancerele de col invazive. Pachetul de screening  pentru colul uterin este una dintre cele mai utile analize pentru depistarea acestor virusuri si aplicarea unui diagnostic exact si a unui tratament in consecinta.

Ecografia transvaginala este o investigatie importanta pentru sanatatea oricarei femei. Astfel se pot identifica dereglari si boli grave la nivelul uterului si ovarelor (fibroame, chisturi, cancer, etc.)  ce diagnosticate si tratate din timp previn afectiuni grave precum infertilitatea si pot salva viata pacientului.

Pentru un pachet de diagnosticare complet analizele de sange sunt extrem de importante in diagnosticarea completa si corecta a problemelor ginecologice, intrucat problemele aparatului reproducator sunt in stransa relatie cu functionarea sistemului endocrin si a celorlalte organelor interne.

Clinicile si laboratoarele Laboretica functioneaza pe piata inca din 2005! Acestea ofera clientilor sai spatii generoase, cabinete medicale moderne si laboratoare dotate cu aparatura performanta si multiple dotari pentru o gama larga de explorari paraclinice.

Aici vei gasi o gama extrem de larga de investigatii si analize, un colectiv valoros de medici specialisti  cu experienta, ce cunosc si aplica cele mai noi metode de testare si diagnosticare.

Toate aparatele laboratorului Laboretica sunt computerizate si automate, fiind verificate de catre Institutul National de Metrologie, astfel incat sistemul de analiza a starii de sanatate a pacientilor nostri atinge cele mai inalte cote ale calitatii.

Laboratoarele Laboretica sunt supuse periodic unui riguros control al calitatii printr-un raport de control ce arata performanta rezultatelor laboratorului in comparatie cu cea a altor laboratoare inscrise la acelasi program.

Respecta in totalitate cerintele SR EN ISO 15189:2007 si fac parte din organizatia PALMED (Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Paraclinice) si Alianta pentru Sanatate din Romania.

De ce iti recomandam clinica Laboretica? Pentru:

  • medicii specialisti cu experienta
  • pentru cabinetele moderne
  • pentru aparatura ultraperformanta
  • pentru laboratoarele cu aparate verificate de catre Institutul National de Metrologie
  • pentru ca iti ofera garantia unor rezultate rapide si exacte, atestate de faptul ca respecta in totalitate cerintele SR EN ISO 15189:2007 si fac parte din organizatia PALMED

Bianca : 11/10/2016 16:54:34
"Am fost astazi la consultatie. Placut surprinsa de curatenia din clinica si de Dna dr. care mi-a facut ecografia si papanicolau! Revin cu incredere!"

Raspunde

Adresa: Str. Dumitru Slugeru, sector 2

Pachet esential ginecologie

Pachetul include: consultatie ginecologie, ecografie transvaginala, examen secretie (recoltare si analiza), cultura fungi, Papanicolau in mediu uscat, analize de sange esentiale: hemoleucograma, VSH, PCR, Glicemie, Colesterol total, TGP, TGO, Uree, Acid Uric, Creatinina, Fier, Sumar de urina si sediment

99 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

550 Lei

Pret la comerciant

82%

Discount

451 Lei

ECONOMISITI


Alte pachete

Pachet complex ginecologie, genotip HPV inclus

Pachetul include: consultatie ginecologie, pachet screening col uterin (detectie/genotipare HPV tuplini 16 si 18), ecografie transvaginala, examen secretie (recoltare si analiza), cultura fungi, Papanicolau in mediu lichid, analize de sange esentiale: hemoleucograma, Calcemie totala, glicemie, VSH, Magneziu, Sideremie, HDL, LDL, Colesterol, trigliceride, interpretare si prescriptie

259 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

740 Lei

Pret la comerciant

65%

Discount

481 Lei

ECONOMISITI


Grabiti-va, mai sunt doar cateva oferte

: : :

93 oferte cumparate

Programari: 0723622205

Conditii de utilizare

Poti folosi in nume propriu 1 voucher, dar poti cumpara mai multe pentru a le oferi prietenilor.

Acest voucher trebuie folosit in maxim 30 de zile de la data cumpararii.

Trebuie sa iti faci programare telefonica cu minim 1 saptamana  inainte.

Program consultatii : L-V 07:00-19:00

Recoltarea se poate face in oricare dintre cele 3 centre laboretica:

Colentina: Str. Ziduri intre Vii nr.19, corp B, sector 2 (vis-a-vis de Lidl Baicului), Bucuresti
Program recoltare: Luni – Vineri: 07:00 – 12:00
Program ridicare rezultate: Luni – Vineri : 12:00 – 18:00; Tel: 021.252.04.43

Vitan: Calea Dudesti nr. 104 – 122, camera nr. 8 (in incinta Policlinicii Vitan)

Program recoltare: Luni – Vineri: 07:00 – 12:00
Program ridicare rezultate: Luni – Vineri : 12:00 – 15:00
Tel: 031.425.10.32

Titan: Bd. Nicolae Grigorescu nr. 41, camera 61, subsol, (in incinta Policlinicii Titan)

Program recoltare: Luni – Vineri: 07:00 – 12:00
Program ridicare rezultate: Luni – Vineri : 12:00 – 15:00
Tel: 031.436.25.56

Cautare oferte

Categorie:

Localitate:

Pentru:

Spatiu publicitar

Abonare Newsletter

In cazul in care doriti sa primiti noutati de la portalul nostru va rugam sa introduceti adresa de e-mail in casuta de mai jos.