banner

Satanatea copilului tau este importanta chiar din prima luna! Pachete de Monitorizare sarcina pana la 9 luni!

Ne pare rau, ati ratat aceasta oferta.

Cea mai frumoasa veste este cea ca vei deveni mamica ! Este important ca tu si bebele tau sa fiti sanatosi , drept urmare iti propunem 2 pachete de Monitorizare sarcina, chiar si pe toata perioada acesteia (pana la 9 luni)! Clinica NATALMED Bucuresti

 • Poza Satanatea copilului tau este importanta chiar din prima luna! pachete de Monitorizare sarcina pana la 9 luni 1
 • Poza Satanatea copilului tau este importanta chiar din prima luna! pachete de Monitorizare sarcina pana la 9 luni 2
 • Poza Satanatea copilului tau este importanta chiar din prima luna! pachete de Monitorizare sarcina pana la 9 luni 3
 • Poza Satanatea copilului tau este importanta chiar din prima luna! pachete de Monitorizare sarcina pana la 9 luni 4
 • Poza Satanatea copilului tau este importanta chiar din prima luna! pachete de Monitorizare sarcina pana la 9 luni 5
 • Poza Satanatea copilului tau este importanta chiar din prima luna! pachete de Monitorizare sarcina pana la 9 luni 6
 • Poza Satanatea copilului tau este importanta chiar din prima luna! pachete de Monitorizare sarcina pana la 9 luni 7
 • Poza Satanatea copilului tau este importanta chiar din prima luna! pachete de Monitorizare sarcina pana la 9 luni 8
 • Poza Satanatea copilului tau este importanta chiar din prima luna! Pachete de Monitorizare sarcina pana la 9 luni! 9

Valabilitate pachet: 01.08.2019 -> 30.06.2020

Ingrijirea copilului dumneavoastra este foarte importanta chiar de la inceput!  La Clinica NATALMED va propunem 2 pachete super avantajoase :

 • Un consult amanuntit de specialitate Obstetrica- ginecologie, Ecografie monitorizare sarcina si prescriptie tratament (daca este cazul)
 • Monitorizare sarcina timp de 9 luni, care cuprinde consult amanuntit de specialitate Obstetrica- ginecologie, Ecografii de monitorizare ori de cate ori sunt necesare pe parcursul sarcinii ( pana la 9 luni) si analize de laborator esentiale: Ureaplasma urealyticum, Mycoplasma hominis  si Chlamydia.

 

Ecografiile recomandate pe toata perioada sarcinii sunt singurele metode imagistice prin care poate fi urmarita evolutia si dezvoltarea fatului, a placentei si a lichidului amniotic, fara a avea efecte adverse, putand fi repetatate ori de cate ori este nevoie, fara a fi nevoie de o pregatire suplimentara.

Ecografia este o investigaţie medicală care foloseşte unde sonore de înaltă frecvenţă (ultrasunete).
Sonda/traductorul emite unde sonore care reflectă structurile din corpul uman, inclusiv copilul; aceste unde sunt transformate de ecograf  în imagini, vizibile pe ecran. Este o procedură inofensivă, care nu afectează nici mama şi nici fătul şi, de aceea, se poate repteta oricând în sarcină. Acurateţea examinării ecografice depinde de numeroase condiţii particulare sau tehnice, cum sunt: aparatura utilizată, experienţa medicului care o practică, poziţia copilului în uter, poziţia placentei, starea pacientei (grosimea şi calitatea peretelui abdominal, aplicarea de creme sau uleiuri pe pielea abdominală, prezenţa de cicatrici abdominale etc) şi medicul care interpretează ecografia.

Natalmed, este un cabinet ginecologic nou, deschis in 2017 datorita pasiunii si profesionalismului Doctorului Fihmi Asaad . Aici am fost placuti impresionati de eleganta si atentia cu care este amenajat cabinetul si de curatenia ireprosabila!

Alegerea ginecologului potrivit este foarte importantă, căutați un doctor ginecolog în care puteți avea încredere, un medic cu care puteți purta o discuție deschisă despre sănătatea dumneavoastră și pe care în caz de urgență să-l puteți contacta direct.

In cadrul cabinetului ginecologic Natalmed, indiferent ca vorbim de ecografii pentru monitorizarea evolutiei sarcinii ,recoltare, analize, electrocauterizare instilatie sau inseminare artificiala , serviciile clinicii complete vor fi mereu cele mai cautate si de o calitate superioara , pentru ca satisfactia dumneavoastra este cea mai importanta. Controlul ginecologic este util în supravegherea sănătății oricărei femei si este recomandat în depistarea și tratarea la timp a oricarei afecțiuni ginecologice, chiar si atunci când este vorba de contracepție sau în depistarea și urmărirea sarcinii.

 

''Facem tot posibilul in fiecare zi  să beneficiați de servicii de cea mai bună calitate, acordăm o atenție deosebită cerințelor pacientelor, avem medici cu o experiență vastă, echipamente de ultimă  generatie și colaborăm cu cele mai bune laboratoare pentru ca analizele dumneavoastra sa fie efectuate la cel mai inalt nivel.  Ne dorim ca pe viitor să avem cât mai multe paciente sănătoase, atentia deosebita alocata fiecarui pacient ne defineste, iar sanatatea dumneavoastra este pusa pe primul loc in clinica noastra, Diagnosticăm și tratam pacientele cu seriozitate. Viitoarele mămici si pacientele ce vor sa trateze orice tip de afectiune legata de ginecologie sunt asteptate in cadrul clinicii NatalMed  .

Indiferent ca vorbim de ecografii pentru monitorizarea evolutiei sarcinii ,recoltare, analize, electrocauterizare instilatie sau inseminare artificiala , serviciile noastre complete vor fi mereu cele mai cautate si de o calitate superioara , pentru ca satisfactia dumneavoastra este cea mai importanta pentru noi  . . Facem tot posibilul in fiecare zi  să beneficiați de servicii de cea mai bună calitate, acordăm o atenție deosebită cerințelor pacientelor, avem medici cu o experiență vastă, echipamente de ultimă  generatie și colaborăm cu cele mai bune laboratoare pentru ca analizele dumneavoastra sa fie efectuate la cel mai inalt nivel.''

Oferta contine , in functie de pachetul ales:

 • Un consult amanuntit de specialitate Obstetrica- ginecologie, Ecografie monitorizare sarcina si prescriptie tratament (daca este cazul)

sau

 • Monitorizare sarcina timp de 9 luni, care cuprinde consult amanuntit de specialitate Obstetrica- ginecologie, Ecografii de monitorizare ori de cate ori sunt necesare pe parcursul sarcinii ( pana la 9 luni) si analize de laborator esentiale: Ureaplasma urealyticum, Mycoplasma hominis  si Chlamydia.

 

Pachetele  NU includ ecografie morfologica


Adresa: Strada Foisorului nr. 9, Bl. F6C, Sc.2, Parter

Pachet Monitorizare sarcina pana la 9 luni + Analize esentiale de laborator

Monitorizare sarcina timp de 9 luni: - consult amanuntit de specialitate Obstetrica- ginecologie, - Ecografii de monitorizare ori de cate ori sunt necesare pe parcursul sarcinii ( pana la 9 luni) -Analize de laborator esentiale: Ureaplasma urealyticum, Mycoplasma hominis si Chlamydia.

790 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

2200 Lei

Pret la comerciant

65%

Discount

1410 Lei

ECONOMISITI


Alte pachete

Pachet Monitorizare sarcina

Contine: - Un consult amanuntit de specialitate Obstetrica- ginecologie, - Ecografie monitorizare sarcina si prescriptie tratament (daca este cazul)

180 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

400 Lei

Pret la comerciant

55%

Discount

220 Lei

ECONOMISITI


Grabiti-va, mai sunt doar cateva oferte

: : :

31 oferte cumparate

Programari: 0723622205

Conditii de utilizare

Poti utiliza personal un singur voucher, dar poti achizitiona mai multe pentru a le oferi cadou.

Valabilitate voucher: 30 zile din momentul achizitiei pentru a efectua programarea.


Program utilizare oferta:
Marti - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata 08:00 - 14:00

Reprogramarea sau anularea programarii se va face cu minimum 24 de ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat.

 • Nu este nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie
 • Pachetele  NU includ ecografie morfologica

Cautare oferte

Categorie:

Localitate:

Pentru:

Spatiu publicitar

Abonare Newsletter

In cazul in care doriti sa primiti noutati de la portalul nostru va rugam sa introduceti adresa de e-mail in casuta de mai jos.

ULTIMELE OFERTE