banner

///Scleroterapie cu Spuma, 1 sau 3 sedinte pentru 1 picior sau ambele picioare. Scapa de varice cu cea mai noua tehnologie!

Ne pare rau, ati ratat aceasta oferta.

Adio varice! Cea mai usoara metoda - fara operatie! Scleroterapie cu spuma, interventie de ultima generatie ce trateaza definitiv varicele pentru 1 picior sau ambele picioare! Rezultatele sunt DEFINITIVE si nu este necesara spitalizare! Clinica Medicala Prestige Bucuresti

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13

Valabilitate pachet: 01.02.2019 -> 29.12.2019

Varicele sunt acele dilatatii saculare permanente ale venelor superficiale ale membrelor inferioare. Boala debuteaza cu senzatie de tensiune la nivelul gambelor, oboseala si edeme. Pana la constituirea varicelor propriu-zise, predispuse la complicatii, venele parcurg mai multe stadii: teleangiectazii (venule rosii-violacee cu diametrul de pana la 1 mm dispuse ca o panza de paianjen) si vene reticulare (albastrui, cu diametru de 1-5 mm, nepalpabile).

Tratamentul varicelor membrelor inferioare este complex si poate fi medical ori chirurgical. Acesta se poate realiza atat in conditii ambulatorii cat si prin internare intr-o clinica chirurgicala. Tendinta moderna este aceea de a asigura un tratament nechirurgical care sa permita recuperarea rapida cu reluarea imediata a activitatii si care sa asigure un aspect cosmetic adecvat in conditiile eliminarii elementelor de risc. Pentru aceasta s-au dezvoltat tehnici moderne, printre si Scleroterapia cu Spuma.

Scleroterapia consta in injectarea unei solutii sclerozante sterile cu un ac fin direct in interiorul venei ( sau prin folosirea canulei) , producandu-se o reactie inflamatorie controlata care va avea drept efect inchiderea venei. Vena va deveni, de cele mai multe ori, invizibila sau aproape invizibila, fiind resorbita de catre organism.

Indicatiile optime pentru efectuarea acestei metode de tratament a varicelor includ urmatoarele:

 • Telangiectazii (dilatatii ale vaselor mici de sange)
 • Vene reticulare (care au aspectul unei retele)
 • Varice izolate
 • Varice recurente
 • Varice localizate sub genunchi
 • Varice de orice dimen

Contraindicatii: Scleroterapia cu spuma nu poate fi efectuata in cazul pacientilor care manifesta alergie la substanta sclerozanta. De asemenea, procedura este contraindicata persoanelor care sufera de boala arteriala ocluziva (circulatia sangelui arterial este blocata) si de tromboflebita acuta.

Cum se desfasoara procedura de Scleroterapie cu Spuma?

In primul rand, va avea loc evidentierea  venelor care urmeaza a fi tratate cu ajutorul procedurii scleroterapiei cu spuma ( * pentru varicele mari, iesite in evident se recomanda a se prezenta la clinica cu o ecografie Doppler efectuata ) .  Apoi, se va injecta, in zonele problematice, spuma sclerozanta care va determina umflarea peretilor venosi, urmata de obliterarea venei. Amestecul chimic de aer si spuma injectat in vena va impinge sangele de pe traiectoria acesteia din cauza faptului ca se produce un spasm al venei respective.Astfel, fluxul de sange se va opri in vena, aceasta cicatrizandu-se si estompandu-se in cateva saptamani. Dupa o vreme, in timp, venele obliterate vor fi resorbite de catre organism, apoi vor disparea. Daca rezultatele nu sunt complet satisfacatoare, se va putea reveni pentru o repetitie a tratamentului in cazul aceleiasi vene. Imbunatatirea extrem de importanta pe care o aduce Scleroterapia cu spuma fata de cea traditionala este inlocuirea substantei sclerozante lichide cu cea sub forma de spuma care are o eficienta mult mai crescuta.

Disconfortul va fi minim, iar obliterarea venoasa, adica stoparea curgerii sangelui si inchiderea venei va fi una, de regula, permanenta.  Durerea resimtita in cadrul scleroterapiei cu spuma este de o intensitate mica sau foarte mica, in functie de solutia utilizata si de concentratia acesteia.         

Avantaje Scleroterapie cu spuma:

 • Tehnica scleroterapiei cu spuma permite tratarea radicala a bolii varicoase.
 • Metoda nu implica recurgerea la bisturiu.
 • Scleroterapia cu spuma este mult mai eficienta decat scleroterapia traditionala chimica, deoarece substanta lichida utilizata de metoda traditionala este inlocuita cu una sub forma de spuma cu o mai mare eficienta.
 • Substanta sclerozanta vine in contact direct cu peretii venelor, fara sa se amestece cu sangele.
 • Procedura poate fi realizata in conditii de ambulator, iar efectele benefice sunt vizibile imediat.

 

Recuperare:

Scleroterapia cu spuma este o procedura care nu necesita spitalizare. Bandajul compresiv aplicat dupa injectare ( sau ciorapii elastici)  trebuie mentinut timp de cateva zile ( 3 zile) pentru a favoriza contactul peretilor venosi. Pacientul se va putea deplasa imediat dupa interventie, fiind indicata mobilizarea si mersul pe jos la circa 30 de minute dupa finalizarea procedurii. Masura aceasta mai are rolul de a grabi aparitia unor posibile reactii alergice la substanta sclerozanta, iar acestea vor putea fi, astfel, tratate cat mai rapid.

Posibilele senzatii de disconfort si roseata de la nivelul zonei in care s-a efectuat scleroterapia vor disparea in aproximativ 72 de ore. 

 

 
 
Spider Vein Sclerotherapy
 
 

 

Vino si tu la Clinica Prestige Medical si redescopera-ti frumusetea si increderea in tine!

Clinica nou deschisa ofera o gama extrem de larga de tratamente de medicina estetica, de la tratamente efectuate in sistem ambulator (injectare botox, acid hialuronic, PRP, etc.) la operatii de chirurgie estetica (rinoplastie, lifting, implanturi cu silicoane etc.).

Clinica Prestige Medical dispune de dotari moderne, conditii exceptionale de spitalizare si o echipa formata din medici de renume.

Oferta contine, in functie de pachetul ales:

 • 1 sedinta Scleroterapie cu Spuma pentru 1 Picior

sau

 • 3 sedinte Scleroterapie cu Spuma pentru 1 Picior

sau

 • 1 sedinta Scleroterapie cu Spuma pentru ambele picioare

sau

 • 3 sedinte Scleroterapie cu Spuma pentru ambele picioare

Adresa: Str. Opanez nr.12, Et.1

1 x sedinta Scleroterapie cu Spuma pentru ambele picioare

1390 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

2350 Lei

Pret la comerciant

41%

Discount

960 Lei

ECONOMISITI


Alte pachete

1 x sedinta Scleroterapie cu Spuma pentru 1 Picior

799 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

1200 Lei

Pret la comerciant

34%

Discount

401 Lei

ECONOMISITI


3 x sedinte Scleroterapie cu Spuma pentru 1 Picior

2090 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

3525 Lei

Pret la comerciant

41%

Discount

1435 Lei

ECONOMISITI


3 x sedinte Scleroterapie cu Spuma pentru ambele picioare

3880 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

7000 Lei

Pret la comerciant

45%

Discount

3120 Lei

ECONOMISITI


Grabiti-va, mai sunt doar cateva oferte

: : :

60 oferte cumparate

Programari: 0723622205

Conditii de utilizare

Poti folosi in nume propriu pana la 2 vouchere , dar poti cumpara mai multe pentru a le oferi prietenilor.

Acest voucher trebuie folosit in maxim 30 de zile de la data cumpararii.

Trebuie sa iti faci programare telefonica cu minim 1 saptamana  inainte.

Program consultatii : L-V 08:00-20:00.

Alte Pachete

Cautare oferte

Categorie:

Localitate:

Pentru:

Spatiu publicitar

Abonare Newsletter

In cazul in care doriti sa primiti noutati de la portalul nostru va rugam sa introduceti adresa de e-mail in casuta de mai jos.

ULTIMELE OFERTE