banner

Reducerea stratului adipos cu 1 sedinta de HIFU, la Maison D'Estetique Dorobanti! 60 minute sedinta pentru 1 zona: abdomen/ flacuri/ picioare ( coapse)

Ne pare rau, ati ratat aceasta oferta.

HIFU- cea mai buna tehnologie pentru scaderea in cm, rezultate complete! La Maison D'Estetique Salon, ai pret promotional pentru 1 sedinta HIFU de 60 de minute pentru 1 zona!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12

Valabilitate pachet: 01.11.2019 -> 31.05.2020

Crezi ca nu vei reusi vreodata sa slabesti, sa dai jos colaceii de pe burtica si sa topesti inesteticele aripioare iar dietele, sportul si remodelarea au esuat sa te ajute?

Tesutul adipos nu are nici o sansa prin tehnologia HIFU , iar tu slabesti garantat si in conditii de maxima siguranta la Maison D' Estetique - clinica de estetica faciala si corporala, unde toate procedurile sunt efectuate de terapeuti profesionisti!

Cum se difera HIFU  de tratamentele cu laser?

HIFU utilizează energia ultrasunetelor, care are proprietăți unice ce îi permit să ocolească suprafața pielii pentru a trata in adâncime, fiind de neegalat de către orice alt dispozitiv de remodelare si cosmetica noninvaziva. HIFU stimulează prin ultrasunete producția de colagen în adancul pielii. Laserele se bazează pe energia luminii, care nu se poate ajunge la straturile profunde ale pielii, la o temperatură optimă, astfel încât tratamentele cu laser de obicei, trateaza numai pielea superficiala si nu sunt aprobate FDA pentru a ridica pielea. Deoarece cele două tehnologii tratează adesea pielea. Deoarece cele două tehnologii tratează adesea diferite tipuri de probleme de piele, ele sunt de fapt foarte compatibile.

Sistemul HIFU este un sistem unic ce vă asigură trei adâncimi diferite pentru tratamente faciale și o adâncime specifică opentru tratamente corporale adâncime specifică opentru tratamente corporale:

13mm / HIFU – reducere a grăsimii, prin aplicarea HIFU în zona abdomen sau fese. Creșterea temperaturii în stratul adipos cauzează reducerea acestuia prin coagularea necrotică a adipocitelor la temperaturi mai ridicate de 56ºC.
1.5mm / HIFU – atenuarea ridurilor prin promovarea neocolagenezei în straturile dermale superioare și TCP în stratul bogat în colagen de până la 1.5mm adâncime.
3.0mm / HIFU – lifting facial și regenerarea colagenului prin crearea TCP (Thermal Coagulation Points) în dermisul profund (3.0mm).
4.5mm / HIFU – lifting facial non-invaziv prin producere TCP în SMAS. SMAS acoperă musculatura facială și se află la aproximativ 4.5mm adâncime subcutan. SMAS este compus din colagen și fibre elastice și are rolul de a transmite contracțiile musculare către suprafața pielii.

HIFU este singurul tratament non-invaziv aprobat de FDA pentru a ridica in fapt real pielea. HIFU este, de asemenea, singura procedura de cosmetica ce utilizeaza imagistica cu ultrasunetele, permitand practicanților să vadă straturile de țesut vizate în timpul tratamentului.

HIFU depoziteaza un concentrat de energie cu ultrasunete adanc sub piele, la o temperatură optimă pentru regenerarea colagenului. Tratamentul jumpstarts este un proces natural cunoscut sub numele de neocollagenesis pentru a consolida colagenul existent și pentru a produce colagen nou în stare proaspătă. HIFU nu implică creme, umpluturi sau toxine; pur și simplu se bazează pe procesul de construire a colagenului propriu al corpului pentru rezultate naturale, vizibile.

Dupa efectuarea procedurii va puteți relua activitatile normale, fără a fi nevoie să urmati măsuri speciale post-tratament.

Te invit la Maison D'Estetique, clinica de estetica faciala si corporala, pentru a beneficia de cele mai performante tratamente de pe piata si de o echipa formata din profesionisti si cadre medicale,  ce isi propune sa ofere pacientilor sai servicii estetice si medicale de exceptie si sa ii ajute sa isi atinga idealurile.

Este cu adevarat o clinica de inalta tinuta atat in ceea ce priveste spatiul de tratament cat si in ceea ce priveste personalul si tratamentele oferite.

Aici vei fi mereu intampinat cu caldura  inca de la intrare, si invitat sa te acomodezi  cu atmosfera relaxanta a clinicii, sa profiti din plin de rezultatele inegalabile ale tratamentelor oferite, dar si de momentele de rasfat si relaxare pe care le petreci in timpul procedurilor.

Amplasata intr-o superba cladire  de pe Strada Constantin Aricescu , zona Dorobanti,  clinica are un design elegant si rafinat si dispune de cele mai bune tehnologii medicale de remodelare si infrumusetare!

 

 

De la rădăcinile sale ca o afacere mică, Maison D’esthetique a crescut treptat pentru a deveni o organizație care cuprinde mai multe ramuri de expertiză, patru departamente clinice și patru centre de experți. Echipa medicală și specialiștii săi se străduiesc să atingă excelența.

În plus față de furnizarea de programe și proceduri de înaltă calitate, datorită expertizei specialiștilor noștri și tehnologiei noastre de ultima generație, ne mândrim cu faptul că vă facem cât mai confortabil șederea. Oferim asistență personalizată pentru a vă asigura că tratamentul dvs. are loc discret și în cele mai bune condiții.

Considerăm profesionalismul, eficiența, expertiza și inovația ca fiind filozofia noastră, asigurându-ne că pacienții sunt întotdeauna pe deplin satisfăcuți. Această căutare de perfecțiune este posibilă prin expertiză precisă și neprețuită, îmbunătățind bunăstarea, sănătatea și frumusețea într-un spațiu privat mare și elegant, chiar în inima orașului București.

 • 1 sedinta HIFU pentru 1 zona ( abdomen/ flancuri/ picioare- coapse)- 60 minute

Adresa: Strada Constantin Aricescu nr. 67

1 sedinta HIFU pentru 1 zona ( abdomen/ flancuri/ picioare- coapse)- 60 minute

699 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

1300 Lei

Pret la comerciant

47%

Discount

601 Lei

ECONOMISITI


Grabiti-va, mai sunt doar cateva oferte

: : :

29 oferte cumparate

Programari: 0723622205

Conditii de utilizare

Poti utiliza personal 1 voucher, dar poti cumpara mai multe pentru a le face cadou.

Acest voucher trebuie activat in 30 de zile de la data cumpararii, ulterior ai 3 luni pentru a efectua sedintele.

Programul locatiei: Luni- Sambata: 09.00-20.00, Duminica: Inchis

Zonele care pot fi tratate prin HIFU, sunt:

 • abdomen
 • flancuri
 • picioare ( coapse)

Sedinta de IFU dureaza 60 minute.

Se recomanda a se efectua 1 sedinta la interval de 6 luni!

 

Contraindicatii:

 • hernie de disc, fracturi, interventii chirurgicale recente.
 • sindrom Raynaund, crioglobulinemie, sarcina, leziuni ale pielii in zona tratata, boli maligne.
 • alaptare, sarcina, sindrom Raynaund, crioglobulinemie, leziuni ale pielii in zona tratata, boli maligne.

Cautare oferte

Categorie:

Localitate:

Pentru:

Spatiu publicitar

Abonare Newsletter

In cazul in care doriti sa primiti noutati de la portalul nostru va rugam sa introduceti adresa de e-mail in casuta de mai jos.

ULTIMELE OFERTE