banner

Trateaza durerea si deficitele functionale prin FIZIOTERAPIE! Tratament personalizat prin Fizioterapie, Kinetoterapie si Masaj Terapeutic cu 3, 6 sau 10 sedinte!

Daca suferi de anumite afecțiuni la care inca nu aa gasit un tratament adecvat atunci pachetele personalizate cu Fizioterapie, Kinetoterapie si Masaj Terapeutic sunt solutia ta! Fizioterapia poate fi folosită ca terapie unică pentru a atenua durerile atunci când medicamentele sunt contraindicate. Pachete promotionale cu 3,6 sau 10 sedinte! Optim Therapy!

 • Poza Trateaza durerea si deficitele functionale prin FIZIOTERAPIE! Tratament personalizat prin Fizioterapie, Kinetoterapie si Masaj Terapeutic cu 3, 6 sau 10 sedinte! 1
 • Poza Look perfect in vacanta! Adio tesut adipos cu 4 x impachetari la termocuverta, 2 x masaj anticelulitic 2
 • Poza Dubla relaxare cu masaj la 4 maini! Alege 1 sau 2 sedinte si bucura-te de relaxare totala! 3
 • Poza Dubla relaxare cu masaj la 4 maini! Alege 1 sau 2 sedinte si bucura-te de relaxare totala! 4
 • Poza Trateaza durerea si deficitele functionale prin FIZIOTERAPIE! Tratament personalizat prin Fizioterapie, Kinetoterapie si Masaj Terapeutic cu 3, 6 sau 10 sedinte! 5
 • Poza Dubla relaxare cu masaj la 4 maini! Alege 1 sau 2 sedinte si bucura-te de relaxare totala! 6
 • Poza Trateaza durerea si deficitele functionale prin FIZIOTERAPIE! Tratament personalizat prin Fizioterapie, Kinetoterapie si Masaj Terapeutic cu 3, 6 sau 10 sedinte! 7
 • Poza Trateaza durerea si deficitele functionale prin FIZIOTERAPIE! Tratament personalizat prin Fizioterapie, Kinetoterapie si Masaj Terapeutic cu 3, 6 sau 10 sedinte! 8

Valabilitate pachet: 01.02.2019 -> 30.11.2019

Fizioterapia poate fi folosită ca terapie unică pentru a atenua durerile atunci când medicamentele sunt contraindicate.

Rolul real al fizioterapiei este acela de adjuvant pretios al recuperarii, cuprinzand tehnici deloc de neglijat. Fizioterapia include ansamblul aplicatiilor terapeutice avand la baza utilizarea agentilor fizici.

Fizioterapia este parte a medicinei alopate, cu efecte pozitive si noninvazive asupra multor afectiuni. In cazul episoadelor acute, dureroase, rolul fizioterapiei este de a scadea nivelul de durere prin mijloace specifice cum sunt electroterapia, terapia manuala, posturarile sau masajul. Mai mult, fizioterapia este una dintre cele mai bune si mai eficiente metode de prevenire, dar si recuperare a unei game largi de afectiuni, fiind in totalitate o metoda naturala care nu prezinta efecte adverse, astfel nefiind riscanta pentru pacienti. Singura conditie este aceea de a fi aplicata corespunzator de catre personalul medical avizat.Prin procedurile de fizioterapie se urmareste:

 • in primul rand, scaderea inflamatiei, de aceea aceasta terapie este indicata atat in inflamatiile acute cat si cronice, dar si in perioada postoperatorie in afectiunile ortopedice sau neurochirurgicale
 • recuperarea, imbunatatirea si mentinerea mobilitatii pierdute in urma unor afectiuni de diferite etiologii
 • reintegrarea in activitatea zilnica normala
 • reducerea pana la disparitie a durerilor musculare sau articulare
 • imbunatatirea fortei si tonicitatii musculare.

 

Curentii electrici ( Electroterapia)
Electroterapia este o forma de terapie care utilizeaza stimularea electrica pentru a ajuta organismul sa se vindece si sa se recupereze dupa ce a fost vatamat.
Multi specialisti considera ca electroterapia poate mentine durerea sub control si contribuie la accelerarea procesului de vindecare.

Laserterapia  a cunoscut o dezvoltare continua in ultimii 10-20 de ani. Energia luminoasă absorbită de ţesuturile pacientului declanşează  modificări biologice la nivelul celular care duc la intensificarea circulaţiei sangvine locale; înlătură temporar durerea şi rigiditatea din muşchii minori şi articulaţii; relaxează muşchii şi înlătură spasmele musculare; înlătură temporar dureri minore şi anchilozări asociate cu artrita.

 Doza şi frecvenţa tratamentului poate fi reglată în aşa fel încât să producă efectul dorit, si este stabilita de catre medic si de fizioterapeut.Desi durata este de cateva minute , efectul se simte chiar de la primele sedinte.

Terapia cu ultrasunete sau ultrasonoterapia este o metoda terapeutica de mare anvergura in randul masurilor din cadrul fizioterapiei . Efecte:

Efectul antalgic este principalul efect scontat de pacient cand doreste sa apele la aceasta masura terapeutica, deoarece este simptomul cel mai sesizat de catre individ, insa cand medicul va recomanda acest mod de terapie are in gand si o serie de alte efecte scontate.

Efectul metabolic este poate cea mai ampla componenta dintre toate celelalte efecte ale terapiei cu ultrasunete si anume ca prin ultrasunete se va declansa o eliberare ampla de mastocite, care aceste mastocite vor produce histamine  in exces.

Efectul miorelaxant inseamna reducerea spasmelor musculare. In cazul unor dureri musculare acestea sunt cauzate si de catre o tensiune suplomentara constanta la nivelul musculaturii scheletale care este mentinuta sub presiune si la care exista o serie de contracture involuntare (spasmatice) constante si care cauzeaza durere.

Efectul de refacere osoasa : In fracturi, fisuri osoase sau alte patologii osteo-articulare de tipul sinovitelor, osteo-tendinitelor. In cazul tesutului osos acesta are o reactie specifica la aceste ultrasunete deoarece la doze mici de ultrasunete, acesta va forma o serie de celule osoase tinere cu rol modelator, denumire osteofite si care este reactia incalzirii osoase accentuate

Kinetoterapia este o forma de terapie ce vizeaza in special persoanele accidentate, cele care au suferit recent interventii chirurgicale sau care au probleme de sanatate ce le ingreuneaza libertatea de miscare. Inainte de inceperea tratamentului de kinetoterapie, terapeutul evalueaza starea musculaturii si flexibilitatea pacientului.

Scopul final al kinetoterapiei este redobandirea fortei musculare, imbunatatirea legaturii dintre creier si muschi dar si corectarea traumelor

Masajul Terapeutic- Terapeutul va aplica tehnici speciale pentru fiecare zona a corpului si pentru fiecare afectiune, astfel ca tu sa iti recapeti libertatea de miscare, sa scapi de durere, stres si sa te relaxezi! Tehnicile speciale aplicate stimuleaza circulatia sangvina si limfatica, decontracteaza musculatura, tonifiaza si stimuleaza senzitiv, inducand reactii de tip reflex pe zona masata.

Acest tip de masaj este ideal pentru:

 • a vindeca o gama larga de afectiuni (legate de dureri articulare, musculare, probleme ale coloanei vertebrale);
 • a te recupera dupa un accident sau o operatie;
 • pentru a-ti intretine starea de sanatate;
 • pentru a preveni o serie de afectiuni.

 

 

Vino si tu la Optim Theraphy, centrul tau de relaxare si reechilibrare!

Aici gasesti o echipa de profesionisti ce se ocupa de problemele tale medicale prin exercitii de kinetoterapie, masaj medical, drenaj limfatic si diferite proceduri de fizioterapie, si care te vor ajuta sa scapi de stres, insomnii si iti regasesti starea de bine prin ritualuri de relaxare foarte eficiente!

Specialistii  de aici au o pregatire de exceptie (acreditati international) si te asteapta cu sfaturi si recomandari pentru a afla ce este cel mai bun pentru tine.

Oferta ontine, in functie de pachetul ales:

 • 3 x sedinte Fizioterapie ( Laserterapie, ultrasunete, electroterapie) - 20'/sed ( se vor alege cate 2 terapii de 10' intr-o sedinta) + 3 x sedinte de masaj Terapeutic - 50'/sed

sau

 • 6 x sedinte Fizioterapie ( Laserterapie, ultrasunete, electroterapie) - 20'/sed ( se vor alege cate 2 terapii de 10' intr-o sedinta) + 6 x sedinte de masaj Terapeutic - 15 '/sed + 6 x sedinte Kinetoterapie- 25'/sed

sau

 • 10 x sedinte Fizioterapie ( Laserterapie, ultrasunete, electroterapie) - 20'/sed ( se vor alege cate 2 terapii de 10' intr-o sedinta)

Adresa: Bdul Gheorghe Sincai nr. 15, Bl. 5A, Sc.3, Parter, interfon 67

10 x sedinte Fizioterapie ( Laserterapie, ultrasunete, electroterapie) - 20'/sed ( se vor alege cate 2 terapii de 10' intr-o sedinta)

185 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

300 Lei

Pret la comerciant

39%

Discount

115 Lei

ECONOMISITI


Alte pachete

3 x sedinte Fizioterapie ( Laserterapie, ultrasunete, electroterapie) - 20'/sed ( se vor alege cate 2 terapii de 10' intr-o sedinta) + 3 x sedinte de masaj Terapeutic - 50'/sed

199 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

350 Lei

Pret la comerciant

44%

Discount

151 Lei

ECONOMISITI


6 x sedinte Fizioterapie ( Laserterapie, ultrasunete, electroterapie) - 20'/sed ( se vor alege cate 2 terapii de 10' intr-o sedinta) + 6 x sedinte de masaj Terapeutic - 15 '/sed + 6 x sedinte Kinetoterapie- 25'/sed

378 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

630 Lei

Pret la comerciant

40%

Discount

252 Lei

ECONOMISITI


Grabiti-va, mai sunt doar cateva oferte

: : :

33 oferte cumparate

Programari: 0723622205

Conditii de utilizare

Poti folosi in nume propriu 1 voucher, dar poti cumpara mai multe pentru a le oferi prietenilor.

Acest voucher trebuie utilizat in maxim 30 de zile de la data cumpararii.

Este necesar ca la programari sa aveti prosop personal pentru igiena intima.

Trebuie sa iti faci programare telefonica inainte.

Program: L-V 09:00 - 21:00.

 

Alte Pachete

Cautare oferte

Categorie:

Localitate:

Pentru:

Spatiu publicitar

Abonare Newsletter

In cazul in care doriti sa primiti noutati de la portalul nostru va rugam sa introduceti adresa de e-mail in casuta de mai jos.

ULTIMELE OFERTE