banner

WishPro tratament facial de lux puternic impotriva acneei si imbatranirii faciale + Microdermoabraziune, 1 sedinta sau 2 sedinte la Clinica Medicala SlimArt!

Ne pare rau, ati ratat aceasta oferta.

Tratamentul inovativ WishPro, revolutionar prin cele 2 patente internationale obtinute, are rezultate incredibile pentru toate tipurile de ten, mai ales pentru cele cu probleme ( cicatrici post acnee, ten imbatranit, etc). Rezultatele se vad imediat asa ca daca vrei sa fii stralucitoare la un eveniment special, tot ce trebuie sa faci este sa faci tratamentul Wish Pro in ziua respectiva sau chiar exact inainte de eveniment!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Valabilitate pachet: 28.11.2019 -> 31.07.2020

Tratamentul facial WishPro incorporeaza 4 tehnologii diferite, destinate pentru 4 tipuri de tratamente: rejuvenare faciala, tratament anti-aging, tratamentul acneei si peeling. Fiecarei tehnologii ii corespunde o capsula de tratament, bogata in ingrediente cosmetice active si nutrienti esentiali pielii, pentru a maximiza rezultatele tratamentelor. Fiecare capsula este de unica folosinta si este sigilata individual pentru asigurarea igienei optime!

Asadar, tratamentul WishPro are rolul de mezoterapie fara ace, intrucat determina penetrarea in profunzime a ingredientelor active si nutrientilor esentiali pielii. In functie de beneficiile dorite se poate face infuzie cu botox, acid hialuronic, colagen sau un cocktail de unt de shea si vitamine.

Rezultatele se vad imediat asa ca daca vrei sa fii stralucitoare la un eveniment special, tot ce trebuie sa faci este sa faci tratamentul Wish Pro ziua respectiva sau chiar exact inainte de eveniment!

 

Tratamente antiacnee cu tehnologia WishPro cu lumină albastră cu lungimea de undă de 420 nm, sunt asociate cu capsula  “Lapte calmant”. Aceasta ajuta la maximizarea rezultatelor în tratamentul acneei şi al tenului gras. Tehnologia WishPro cu lumină albastră distruge bacteria Propionibacteriun acnes, ce determină acneea. Totodata, are rolul de a calma pielea, frecvent agresată de tratamentele tradiţionale.

Cum funcţionează tehnologia WishPro cu lumină albastră?

Lumina albastră este absorbită de o moleculă, denumită porfirină, conţinută în cantităţi abundente de bacteria Propionibacterium acnes. Absorbţia luminii albastre de porfirine determină eliberarea de molecule de oxigen reactiv, ce distrug intern bacteria P. acnes (bacteria nu poate supravieţui într-un mediu bogat în oxigen). Tratând cauzele acneei, aspectul tenului se îmbunătăţeşte semnificativ, conducând la dispariţia leziunilor acneice după o serie de tratamente cu tehnologia WishPro cu lumină albastră.

Studii dermatologice despre tratamentul cu lumină albastră

Potrivit unui studiu realizat de Academia Americană de Dermatologie, tratamentul cu lumină albastră (lungimea de unda 405-420 nm) cu durata de 15 minute, efectuat de 2 ori pe săptămână, timp de 4 săptămâni, a determinat reducerea leziunilor acneice cu 60% la 80% din pacienţi.

Un studiu publicat în Jurnalul Britanic de Dermatologie atestă beneficiile luminii albastre în tratamente antiacnee moderate. După 12 săptămâni de tratament, subiecţii au arătat o îmbunătăţire de 76% a leziunilor acneice inflamatorii. Concluzia cercetării a fost că lumina albastră acţionează sinergic în tratamentul acneei, prin combinarea acţiunii antiinflamatorii, fototerapia cu lumină albastră fiind un tratament eficient şi sigur pentru acnee.

 Etapele Tratamentului facial WishPro:

 • demachiere si tonifiere
 • 1 tratament facial WishPro cu infuzie botox, acid hialuronic, colagen sau cocktail cu unt de shea si vitamine
 • 1 sedinta microdermabraziune cu diamant

 

 

Aici idealurile tale devin realitate! Clinica medicala SlimArt este acel loc unde stiinta se imbina in mod armonios cu cea mai avansata tehnologie pentru a-ti oferi cele mai bune tratamente de infrumusetare, de remodelare corporala, tratamente cosmetice si dermatologice, astfel ca tu sa iti redescoperi frumusetea si increderea in tine.

Slimart vine in intampinarea ta cu o echipa de specialisti, compusa din medici dermatologi si plasticieni, precum si din specialisti cosmeticieni.

Slimart pune pe primul loc clientul, de aceea aici vei beneficia intotdeauna de toata atentia personalului si de tratamente privilegiate: servicii personalizate in functie de probleme specifice, supraveghere medicala pe tot parcursul tratamentelor, atentie totala si angajament.

Ce inseamna SlimArt? Profesionalism, cea mai avansata tehnologie, atentie la detaliu si un mediu primitor si calduros. Inca nu te-ai convins? Atunci ce parere ai despre cel mai bun raport calitate-pret din Romania, tratamente personalizate si garantarea rezultatelor promise?

Oferta contine, in functie de pachetul ales:

 • 1 sedinta tratament facial WishPro + Microdermoabraziune

sau

 • 2 sedinte tratament facial WishPro + Microdermoabraziune

 

De ce iti recomandam Clinica de estetica medicala SlimArt?

 • pentru ca este o locatie exclusivista si eleganta situata in Floreasca
 • pentru ca ofera cele mai noi tehnologii si tratamente de pe piata
 • pentru rezultatele cu adevarat uimitoare pe care le obtii apeland la serviciile clinicii
 • pentru profesionalismul si amabilitatea echipei
 • pentru medicii renumiti, cu vasta experienta pe care ii veti gasi aici pentru a te simti rasfatata, speciala si pentru a-ti redescoperi frumusetea si increderea in tine.

 


Adresa: Calea Floreasca 91-111 (vis-a-vis de Vacamuu)

1 sedinta Tratament facial Wishpro + Microdermoabraziune cu cristale de diamant

199 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

400 Lei

Pret la comerciant

51%

Discount

201 Lei

ECONOMISITI


Alte pachete

2 sedinte Tratament facial Wishpro + Microdermoabraziune cu cristale de diamant

390 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

800 Lei

Pret la comerciant

52%

Discount

410 Lei

ECONOMISITI


Grabiti-va, mai sunt doar cateva oferte

: : :

24 oferte cumparate

Programari: 0723622205

Conditii de utilizare

Poti folosi in nume propriu 1 voucher, dar poti cumpara mai multe pentru a le oferi prietenilor.

Acest voucher trebuie activat in maxim 20 de zile de la data cumpararii, ulterior ai 1 luna pentru efectuarea sedintelor.

Trebuie sa iti faci programare telefonica inainte.

Program: L-V 10:00-20:00, S: 10:00-17:00.

 

WishPro incorporeaza 4 tehnologii diferite, destinate pentru 4 tipuri de tratamente: rejuvenare faciala, tratament anti-aging, tratamentul acneei si peeling. Fiecarei tehnologii ii corespunde o capsula de tratament, bogata in ingrediente cosmetice active si nutrienti esentiali pielii, pentru a maximiza rezultatele tratamentelor. Fiecare capsula este de unica folosinta si este sigilata individual pentru asigurarea igienei optime!

Asadar, tratamentul WishPro are rolul de mezoterapie fara ace, intrucat determina penetrarea in profunzime a ingredientelor active si nutrientilor esentiali pielii. In functie de beneficiile dorite se poate face infuzie cu botox, acid hialuronic, colagen sau un cocktail de unt de shea si vitamine.

Rezultatele se vad imediat asa ca daca vrei sa fii stralucitoare la un eveniment special, tot ce trebuie sa faci este sa faci tratamentul Wish Pro ziua respectiva sau chiar exact inainte de eveniment!

Cautare oferte

Categorie:

Localitate:

Pentru:

Spatiu publicitar

Abonare Newsletter

In cazul in care doriti sa primiti noutati de la portalul nostru va rugam sa introduceti adresa de e-mail in casuta de mai jos.

ULTIMELE OFERTE