banner

8 sedinte Circuit Group Training cu antrenor personal - Alexandru Florescu si echipa sa + Piscina, acum la Futura Gym Wellness Colentina!

Ne pare rau, ati ratat aceasta oferta.

Contureaza-ti silueta pe care ti-o doresti cu programul circuit personalizat si antrenorul personal si Piscina! Acum ai 8 sedinte Circuit Group Training cu antrenor personal - Alexandru Florescu si echipa sa, doar la Futura Gym Wellness Colentina!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Valabilitate pachet: 01.11.2019 -> 31.07.2020

Capata o forma de milioane garantat, cu programul circuit personalizat si antrenorul personal!  Celebrul Alexandru Florescu de la Antena Stars Matinal si echipa sa de antrenori cu experienta, te vor ajuta sa obtii rezultate incredibile!

Intra pe acest link si vezi cum decurge un antrenament circuit cu celebrul trainer!

In cadrul celor 8 sedinte de abonament  vei stabili impreuna cu Alex Florescu si echipa acestuia un set de exercitii special alese pentru ca tu sa obtii rezultatele dorit rapid!

Antrenamentul cu trainer personal/ group trainer,  este cea mai eficienta metoda de a slabi in kilograme, de a-ti tonifia silueta si de a trasforma la propriu zonele din corpul tau de care esti nemultumit. Astfel vei depune exact efortul  necesar pentru a-ti atinge telul in cel mai scurt timp!

Mixul de exercitii special conceput pentru tine precum si ritmul sustinut al exercitiilor stabilit de catre antrenor iti ofera garantia unei siluete total remodelate, de care sa fii mandru!

Info Alexandru Florescu: fost jucator de tenis de camp, absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport, Absolvent al Scolii Fitness Scandinavia, colaborator al echipei de polo Dinamo (alaturi de antrenorul Principal), antrenor de fitness in cadrul emisiunii Star Matinal (de pe Antena Stars).

 

 

Piscina de aici are o adancime medie (apa iti va ajunge pana la nivelul gatului, deci nici macar nu trebuie sa stii sa inoti si este tratata cu sare, metoda 100% naturala si eficienta de dezinfectare, fara efecte negative asupra organismului tau!

Futura Gym Wellness Colentina este un centru de Fitness si Spa dotat cu aparatura de ultima generatie, astfel ca se potriveste atat celor care isi doresc un stil de viata sanatos, un loc de relaxare si miscare, cat si un spatiu de pregatire fizica pentru cei care practica sportul la nivel de performanta. 

Centrul wellness & fitness este a 5-a locatie din lantul salilor Futura Gym, concepute de Alexander Florescu, antreprenor si antrenor personal.

Am creat un spatiu de antrenament si relaxare ce promoveaza un stil de viata sanatos prin miscare, nutritie si programe de wellness.

Suprafata totala : 800 MP

Piscina de cadrul complexului este una foarte moderna. Apa pisicinei este tratata cu sare, fara a adauga vreun compus chimic, astfel ea fiind foarte sanatoasa. Este o metoda moderna, eficienta si sanatoasa de tratare a apei din piscina, deoarece sarea in contact cu apa se transforma in hipoclorit de sodiu, mai exact in clor natural, care, la fel ca si clorul chimic distruge germenii.

Oferta contine:

8 x sedinte Circuit Group Training cu antrenor personal (Alexandru Florescu si echipa sa)

sau

8 x sedinte Circuit Group Training cu antrenor personal ( Alexandru Florescu si echipa sa) + 4 x intrari la Piscina


Adresa: Strada Marului nr.19

8 x sedinte Circuit Group Training cu antrenor personal (Alexandru Florescu si echipa sa)

129 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

550 Lei

Pret la comerciant

77%

Discount

421 Lei

ECONOMISITI


Alte pachete

8 x sedinte Circuit Group Training cu antrenor personal ( Alexandru Florescu si echipa sa) + 4 x intrari la Piscina

149 Lei

Pret exclusiv prin cumpararea voucherului

620 Lei

Pret la comerciant

76%

Discount

471 Lei

ECONOMISITI


Grabiti-va, mai sunt doar cateva oferte

: : :

29 oferte cumparate

Programari: 0723622205

Conditii de utilizare

Poti folosi in nume propriu 1 voucher, dar poti cumpara mai multe pentru a le oferi prietenilor. Acest voucher este nominal (sedintele pot fi efectuate doar de catre 1 singura persoana).

Aceasta oferta este pentru clientii noi ai salii Futura Gym Wellness Colentina! ( care nu au mai avut abonamente de Personal trainer/ personal trainer group )

Acest voucher trebuie activat in maxim 30 de zile de la data cumpararii, ulterior ai la dispozitie 1 luna pentru a efectua sedintele din abonament.

Piscina este incalzita.

Trebuie sa iti faci programare telefonica cu 48 ore inainte.

Trebuie sa prezinti voucherul printat la intrare.

Program centru: Luni- Vineri 09:00-22:00, Sambata + Duminica: 09.00-21.00

 *Copiii pana la varsta de 6 ani au acces gratuit la piscina, pana la ora 16.00. 

Cautare oferte

Categorie:

Localitate:

Pentru:

Spatiu publicitar

Abonare Newsletter

In cazul in care doriti sa primiti noutati de la portalul nostru va rugam sa introduceti adresa de e-mail in casuta de mai jos.

ULTIMELE OFERTE