Aliexpress cum sa contactam vanzatorul

Deal Score0
Deal Score0
Aliexpress cum sa contactam vanzatorul in cazul unei dispute sau, daca avem alte probleme sau intrebari. Contactarea vanzatorului este primul lucru pe care trebuie sa il faci daca ai o problema cu produsele, livrarea sau plata vanzatorului. Daca nu reusesti sa contactezi vanzatorul, atunci poti apela serviciul clienti pe Aliexpress sau deschizi o disputa din contul tau. Vezi aici cum sa deschid o disputa pe Aliexpress. Dar stii ce este bine? Aceasta platforma online cu cele mai mici preturi pune mare accent pe siguranta cumparatorului. Vanzatorii sunt expusi riscului de expediere din platforma daca nu respecta regulile impuse. De aceea, in cea mai mare siguranta Comanda si tu produse pe Aliexpress.
 • Aliexpress cum sa contactam vanzatorul din contul nostru

  Vă rugăm să faceți clic pe butonul „Contact” pe orice pagină pentru a începe conversația cu vânzătorul:

  Pagina produsului:

  Aliexpress cum sa contactam vanzatorul

  Aliexpress cum sa contactam vanzatorul 1

  Aliexpress cum sa contactam vanzatorul 2

  Pagina cu lista de comenzi:

  Aliexpress cum sa contactam vanzatorul 3

  Pagina cu detaliile comenzii:

  Aliexpress cum sa contactam vanzatorul 4

  Aliexpress cum sa contactam vanzatorul? Vânzătorul nu îmi răspunde. Ce ar trebuii să fac?

  Din cauza fusului orar diferit și a volumului de comenzi, este posibil ca vânzătorii să nu răspundă la timp. Sper că înțelegi acest lucru. Răbdarea dumneavoastră în acest sens este foarte apreciată!

  Dacă un vânzător nu a răspuns într-un interval de timp rezonabil, puteți:

  – Găsiți un alt vânzător

  Dacă un vânzător nu a răspuns într-un interval de timp rezonabil, vă sugerăm să găsiți un alt vânzător care oferă același produs.

  – Anulează comanda

  Odată ce ați lansat o cerere de anulare în sistem, sistemul vă va anula comanda odată ce timpul de procesare a comenzii a expirat.

  – Deschide o dispută

  Dacă nu sunteți mulțumit de o comandă sau aceasta nu a sosit, puteți solicita o rambursare prin deschiderea unei dispute. Vă rugăm să vă asigurați că faceți acest lucru în perioada de protecție a cumpărătorului.

  Cum pot opri un vânzător să trimită mesaje?

  Ne este teamă să spunem că în prezent nu există o funcție de listă neagră. Optimizăm și îmbogățim rapid funcțiile de mesagerie instantanee și ne străduim să vă oferim o experiență îmbunătățită cât mai curând posibil.

Cojocaru Ioana

Cojocaru Ioana

Salut! Sunt Cojocaru Ioana, indrumatorul tau pe magazinul online vissionbuy.ro. Am terminat facultatea ASE din Bucuresti, in anul 2015. De asemenea, am finalizat facultatea de Business Management la Wembley University London. Task-ul meu este ca tu, cumparatorule, sa ai acces la cele mai sigure magazine online Word Wide, de unde sa poti face cumparaturi legale si mai ales in siguranta.

Parerea ta conteaza...

   Exprima-te sau intreaba!

   Register New Account