Aliexpress | Nu am primit marfa. Ce pot sa fac?

Deal Score0
Deal Score0

Aliexpress nu am primit marfa. Ce pot sa fac in acest caz. Insistam pe articolul Aliexpress Romania cum cumperi in 3 pasi siguri pentru evitarea problemelor. Desi ai platit pentru produs dar acesta inca nu se afla in posesia ta, nu te ingrijora. Poate ca nu este o rea intentie. Aliexpress este o platforma sigura de unde poti cumpara multe produse ieftine de calitate. Daca totusi a trecut timpul estimat de livrare a produselor, uite ce poti face.

Aliexpress nu am primit marfa. Ce pot sa fac in acest caz?

Aliexpress ne invata care sunt pasii de urmat in cazul in care produsul nu a mai ajuns la tine.

 • Vă rugăm să urmăriți coletul pentru a verifica starea pachetului:

  – Aliexpress nu am primit marfa vezi: Dacă coletul este în tranzit cu actualizare logistică normală:

  Conform experienței noastre din trecut, majoritatea pachetelor vor fi livrate în intervalul de timp promis de vânzător .

  Dacă pachetul cu produse nu ajunge la data promisă (PST), vă rugăm să deschideți disputa și vă vom ajuta atunci. Apreciem răbdarea dumneavoastră.

  Aliexpress nu am primit marfa

  – Aliexpress nu am primit marfa Atentie: Dacă depășește timpul de livrare promis, nu există informații de urmărire, pachetul este returnat vânzătorului/reținut în vamă/expediat la o adresă greșită:

  Puteți deschide o dispută pentru a solicita o rambursare în a 11-a zi de la comanda marcată ca expediată făcând clic aici pentru a găsi comanda și deschide o dispută , vom interveni dacă nu puteți ajunge la un acord cu vânzătorul în 5 zile.

  Memento: prin deschiderea unei dispute, am putea asigura că plata dvs. nu va fi eliberată către vânzător și nu ar afecta livrarea normală a coletului dvs. în același timp.

  – Aliexpress nu am primit marfa ATENTIE! Dacă s-a depășit timpul de protecție de 90 de zile, dar încă nu am primit marfa:

  Deoarece nu puteți deschide o dispută, deoarece nu ați deschis o dispută în timpul protecției, va trebui să contactați vânzătorul pentru ajutor . De asemenea, vă recomandăm ca data viitoare să deschideți o dispută în perioada de protecție a cumpărătorului pentru a solicita rambursarea.

Cojocaru Ioana

Cojocaru Ioana

Salut! Sunt Cojocaru Ioana, indrumatorul tau pe magazinul online vissionbuy.ro. Am terminat facultatea ASE din Bucuresti, in anul 2015. De asemenea, am finalizat facultatea de Business Management la Wembley University London. Task-ul meu este ca tu, cumparatorule, sa ai acces la cele mai sigure magazine online Word Wide, de unde sa poti face cumparaturi legale si mai ales in siguranta.

Parerea ta conteaza...

   Exprima-te sau intreaba!

   Register New Account