Banggood taxe TVA Romania EU

Deal Score0
Deal Score0

Banggood taxe TVA schimbate de la 1 Iulie 2021. Ce trebuie sa cunosti despre noile modificari aduse de legea Europeana. Ce trebuie sa stii despre taxele aplicate la cumpararea produselor din spatiu UE. De ce sa cumperi ieftin de pe Banggood cu livrarea produselor din UE

  • De ce trebuie sa platesc TVA
  • Cum se calculeaza cota TVA
  • Cum sa obtin dovada plata TVA platita pe banggood
  • La rambursarea produselor imi pot recupera TVA-ul

Banggood taxe TVA indiferent de tara destinatara

Banggood taxe TVA
Banggood taxe TVA

De la 1 iulie 2021, pentru mărfurile achiziționate de la Banggood și livrate la destinația situată în Uniunea Europeană (UE), TVA-ul a fost inclus în prețul de vânzare și valoarea comenzii. Nu trebuie să plătiți taxe suplimentare. Banggood va declara și va plăti TVA în conformitate cu politicile și cerințele relevante. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați site-ul oficial al Uniunii Europene.

Î:  Banggood taxe TVA referința oficială cu privire la taxe și vamă din Uniunea Europeană?

R: Puteți găsi mai multe detalii despre TVA, impozitare și vamă pe site-ul oficial al Uniunii Europene, vă rugăm să faceți clic pe linkul:  https://ec.europa.eu/taxation_customs/business/vat/eu-consumers_en

Î: Ce este TVA-ul? De ce trebuie sa platesc TVA?

R: Taxa pe valoarea adăugată, sau TVA, în Uniunea Europeană este o taxă generală pe consum, cu o bază largă, calculată pe valoarea adăugată la bunuri și servicii. Acesta este suportat în ultimă instanță de consumatorul final și se percepe ca procent din preț, inclusiv taxele de transport și orice alte servicii incluse în vânzare. Pentru a afla mai multe despre TVA-ul UE, faceți clic pe linkul:

https://ec.europa.eu/taxation_customs/business/vat/what-is-vat_en

Î: Cum se calculează TVA-ul? Care este cota de TVA aplicabilă în țara mea?

R: TVA-ul este adesea perceput pe baza prețului (luând în considerare atât mărfurile, cât și taxele de transport) la cota de TVA aplicabilă. Cota de TVA variază în funcție de tipul de mărfuri achiziționate în țara/locul de destinație finală. Cota standard de TVA în UE variază de la 17% la 27%, iar unele țări oferă o rată redusă aplicabilă anumitor tipuri de mărfuri.

Cota de TVA aplicabilă poate fi găsită aici:

https://ec.europa.eu/taxation_customs/business/vat_en

https://ec.europa.eu/taxation_customs/tedb/vatSearchForm.html

Î: De unde pot obține factura pentru comanda mea cu TVA?

R: Facturile sunt disponibile pentru toate comenzile achiziționate în Banggood, le puteți descărca direct în comanda dvs.

Î:  Am comandat înainte de 1 iulie, trebuie să plătesc TVA pentru bunurile primite?

R: Banggood taxe TVA noile reglementari. Pentru mărfurile din perioada de tranziție, deoarece au fost achiziționate înainte de 1 iulie, partenerii noștri logistici vă pot contacta pentru TVA-ul și taxele de import relevante, în funcție de practica de implementare a autorității vamale UE și a partenerilor logistici.

Dacă ați achiziționat bunuri dintr-un loc de expediere situat în UE, această parte a taxei este suportată de vânzător, deoarece bunurile se află deja în UE, deci nu trebuie să plătiți taxe suplimentare după cumpărare.

Î: Voi fi taxat din nou când mărfurile sunt livrate în țara mea?

R: Dacă ați plătit comanda cu TVA în Banggood, TVA-ul nu va fi perceput din nou de către furnizorul de servicii vamale/logistice. Dacă ați fost taxat din nou, vă rugăm să păstrați factura și să o trimiteți echipei de asistență pentru clienți pentru a obține rambursarea acesteia. Vă rugăm să rețineți: în acest caz, costurile de administrare plătite furnizorului de logistică nu pot fi rambursate.

Î:  Îmi va fi returnat TVA-ul când comanda a fost rambursată?

: Nu pentru comenzile pentru care Banggood nu le-a perceput TVA, adică Banggood nu a colectat și remis un astfel de TVA. Pentru toate problemele privind rambursarea taxelor, vă rugăm să contactați departamentul local de taxe/vamă pentru procesare. Puteți verifica în continuare cu vânzătorul și cu autoritatea fiscală/vamală relevantă pentru a afla mai multe despre acest lucru.

Banggood taxe TVA rambursabile. Pentru comenzile pentru care Banggood le-a perceput TVA, vă vom rambursa TVA după caz. Banggood va calcula și va rambursa TVA-ul în funcție de comenzile dvs. rambursate sau rambursate parțial.

Cojocaru Ioana

Cojocaru Ioana

Salut! Sunt Cojocaru Ioana, indrumatorul tau pe magazinul online vissionbuy.ro. Am terminat facultatea ASE din Bucuresti, in anul 2015. De asemenea, am finalizat facultatea de Business Management la Wembley University London. Task-ul meu este ca tu, cumparatorule, sa ai acces la cele mai sigure magazine online Word Wide, de unde sa poti face cumparaturi legale si mai ales in siguranta.

Parerea ta conteaza...

      Exprima-te sau intreaba!

      Register New Account