Cand primesc comanda efectuata pe Aliexpress

Deal Score0
Deal Score0

Cand primesc comanda efectuata pe Aliexpress si cum pot afla mai multe detalii despre comanda mea. Achizitionarea de produse pe Aliexpress urmeaza o procedura logica desi, exista o baza mare de date informationale. Pentru ca discutam depre 1 milion de produse in stoc, pot aparea unele complicatii. Daca nu stii cand primesti comanda de pe Aliexpress, citeste acest scurt indrumar.

Cand primesc comanda efectuata pe Aliexpress – Atentie la detalii

  • După ce vânzătorul trimite pachetul dvs., veți primi mărfurile în timpul de livrare promis. Există timpul de livrare estimat și informațiile de livrare afișate pe pagina de logistică (făcând clic pe butonul „Urmărire comandă” de pe pagina cu lista de comenzi). Notă: timpul de livrare estimat va fi actualizat pe baza celor mai noi informații logistice. Daca nu esti pe deplin convins cum functioneaza sistemul, vezi si articolul cand trimite vanzatorul comanda pe Aliexpress

  • Cand primesc comanda efectuata pe Aliexpress
  • Cand primesc comanda efectuata pe Aliexpress
Cojocaru Ioana

Cojocaru Ioana

Salut! Sunt Cojocaru Ioana, indrumatorul tau pe magazinul online vissionbuy.ro. Am terminat facultatea ASE din Bucuresti, in anul 2015. De asemenea, am finalizat facultatea de Business Management la Wembley University London. Task-ul meu este ca tu, cumparatorule, sa ai acces la cele mai sigure magazine online Word Wide, de unde sa poti face cumparaturi legale si mai ales in siguranta.

Parerea ta conteaza...

      Exprima-te sau intreaba!

      Register New Account