Cand trimite vanzatorul comanda pe Aliexpress

Deal Score+1
Deal Score+1

Cand trimite vanzatorul comanda pe Aliexpress si cum stiu daca a fost expediata comanda folosind plata cu cardul? Metoda de plata nu conteaza foarte mult si nici tipul de produse comandate pe Aliexpress. Fie ca este prin transfer bancar sau card, banii trebuie sa ajunga in contul vanzatorului. Dupa aceaa, vanzatorul trece la pasii care urmeaza in vederea expedierii comenzii.

Cand trimite vanzatorul comanda pe Aliexpress

 • După plata cu succes, vânzătorul va pregăti expedierea și va trimite bunurile în timp util. Dacă expedierea nu este finalizată în timpul necesar pe pagina de comandă, AliExpress va închide comanda și vă va returna toate fondurile.

  Mai jos este locul unde puteți vedea numărătoarea inversă a timpului de livrare:

  Cand trimite vanzatorul comanda pe Aliexpress

  În mare parte, vânzătorii vor finaliza procesul de expediere în 7 zile lucrătoare. Starea comenzii se va schimba în „Vânzătorul a expediat comanda ta” .

  Cand trimite vanzatorul comanda pe Aliexpress 1

  Dacă nu mai doriți această comandă, puteți trimite o cerere de anulare făcând clic pe Cum anulez o comandă?

  Dacă vânzătorul nu răspunde solicitării dumneavoastră în termen de 48 de ore, comanda va fi închisă automat și rambursarea va fi returnată în contul dumneavoastră. Vă rugăm să contactați vânzătorii dacă refuză să vă anuleze comanda, deoarece anularea ar putea cauza pierderi vânzătorului în timp ce acesta pregătește expedierea.

Cojocaru Ioana

Cojocaru Ioana

Salut! Sunt Cojocaru Ioana, indrumatorul tau pe magazinul online vissionbuy.ro. Am terminat facultatea ASE din Bucuresti, in anul 2015. De asemenea, am finalizat facultatea de Business Management la Wembley University London. Task-ul meu este ca tu, cumparatorule, sa ai acces la cele mai sigure magazine online Word Wide, de unde sa poti face cumparaturi legale si mai ales in siguranta.

Parerea ta conteaza...

   Exprima-te sau intreaba!

   Register New Account