Cum sa fac o reclamatie pe Aliexpress

Deal Score-1
Deal Score-1

Cum raportez un vânzător sau un produs?

Cum sa fac o reclamatie pe Aliexpress si raportarile sunt simple in urma unor cumparaturi pe Aliexpress.com. Trebuie doar sa intri in contul tau unde ai sectiunea „Dispute & Reports „. Mai departe pasii sunt simpli. Retine ca ai nevoie de dovezi pentru a raporta un vanzator sau un produs. Aici poti gasi mai multe informatii, produse sau rezolvarea problemelor despre Aliexpress.com

Cum sa fac o reclamatie pe Aliexpress

Urmeaza pasii din contul tau:

Puteți trimite o reclamație prin:
1. Pagina Detalii produs:
Cum sa fac o reclamatie pe Aliexpress 1
2.   Litigii și rapoarte din Ajutor 
Cum sa fac o reclamatie pe Aliexpress

3.  Centrul de reclamații sub „Aliexpress meu”, alegeți un tip de raport și trimiteți un raport.
Puteți urmări starea raportului în Rapoartele mele .

Cum sa fac o reclamatie pe AliexpressCum sa fac o reclamatie pe Aliexpress

Cojocaru Ioana

Cojocaru Ioana

Salut! Sunt Cojocaru Ioana, indrumatorul tau pe magazinul online vissionbuy.ro. Am terminat facultatea ASE din Bucuresti, in anul 2015. De asemenea, am finalizat facultatea de Business Management la Wembley University London. Task-ul meu este ca tu, cumparatorule, sa ai acces la cele mai sigure magazine online Word Wide, de unde sa poti face cumparaturi legale si mai ales in siguranta.

4 Comentarii
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Scrie o recenzie...
  1. Am facut comanda de 3 produse pe Aliexpress si le-am achitat cu cardul. Azi am primit coletul… dar in interior erau 2 colete mici cu o valoare de 2 baloane, pe adresa unei persoane din Targu Mures. Am sunat la persoana uar aceasta a zis ca a primit coletul meu pe adresa ei. Ce se poate face, sau cum se poate rezolva legal si amiabil.

    • Salut Eugen. Ai doua variante. Fie faci schimb de pachete cu persoana din Tg Mures ceea ce este cel mai simplu si rapid mod, fie contactactezi vanzatorul. Daca alegi sa contactezi vanzatorul din Aliexpress, trebuie sa o faci acum cand esti acoperit de perioada de protectie. Daca vanzatorul nu iti raspunde ( ceea ce nu cred ) deschizi o disputa pe Aliexpress. Asta e cam nasol pentru ca vanzatorul risca sa fie exclus din platforma Aliexpress. Sa faci print screen la tot daca deschizi disputa. Trebuie sa trimiti dovezile. Sper ca te ajuta raspunsul!

  2. Buna,am comandat 3 geci de pe AliExpress ,azi a sosit coletul si sunt doar 2 geci,valoarea geci este de 125 dolari,oare ce pot face

    Exprima-te sau intreaba!

    Register New Account