Cum sa urmaresti coletul pe Aliexpress

Deal Score0
Deal Score0
Ai facut o comanda dar nu stii cum sa urmaresti coletul pe Aliexpress? Sau poate nu ai gasit un raspuns la intrebarea cum sa contactam vanzatorul? Nimic mai simplu. Primul pas este sa intri in contul tau deschis pe Aliexpress. Din cont, click pe comenzile mele. Aici ai optiunea de track order. Din optiunea track order, te duci pe more logistic, click here to view more. Comanda pe Aliexpress expres produse ieftine si de calitate!

Cum sa urmaresti coletul pe Aliexpress daca nu ai cont?

Raspunsul este ca nu se poate! Sa comanzi iti trebuie cont valid. Acesta te ajuta mult mai mult decat crezi. Deschiderea unui cont este primul si cel mai simplu pas pe care trebuie sa il faci pe Aliexpress.

 • Vizitați „ Comenzile mele ”-Găsiți comanda-Faceți clic pe „Urmărire comandă” / „Faceți clic aici pentru a vedea mai multe”.

  Cum sa urmaresti coletul pe Aliexpress

   

Cojocaru Ioana

Cojocaru Ioana

Salut! Sunt Cojocaru Ioana, indrumatorul tau pe magazinul online vissionbuy.ro. Am terminat facultatea ASE din Bucuresti, in anul 2015. De asemenea, am finalizat facultatea de Business Management la Wembley University London. Task-ul meu este ca tu, cumparatorule, sa ai acces la cele mai sigure magazine online Word Wide, de unde sa poti face cumparaturi legale si mai ales in siguranta.

Parerea ta conteaza...

   Exprima-te sau intreaba!

   Register New Account