Cum stiu daca a fost expediata comanda Aliexpress

Deal Score0
Deal Score0

Cum stiu daca a fost expediata comanda Aliexpress folosind contul meu inregistrat pe platforma? Inregistrarea unui cont folosind o adresa de e-mail valida este foarte important daca vrei sa efectuezi comenzi sigure pe Aliexpress. Vrei sa afli in ce stadiu se afla comanda pe magazinul online Aliexpress? Am scris despre asta pe info urmarire expediere Aliexpress   dar si aici despre comenzi expediate sau in asteptare.

Cum stiu daca a fost expediata comanda Aliexpress – Detalii in cont

 • Pentru a verifica dacă comanda dvs. a fost expediată, puteți accesa „ Comenzile mele ”, găsiți comanda și verificați starea comenzii.

  1. În așteptarea expedierii: Vânzătorul nu a expediat încă. Puteți aștepta expedierea sau îl puteți contacta pentru a obține mai multe informații.

  2. În așteptarea livrării: Vânzătorul a expediat comanda. Puteți verifica starea de urmărire și așteptați livrarea.

  Cum stiu daca a fost expediata comanda aliexpress

Cojocaru Ioana

Cojocaru Ioana

Salut! Sunt Cojocaru Ioana, indrumatorul tau pe magazinul online vissionbuy.ro. Am terminat facultatea ASE din Bucuresti, in anul 2015. De asemenea, am finalizat facultatea de Business Management la Wembley University London. Task-ul meu este ca tu, cumparatorule, sa ai acces la cele mai sigure magazine online Word Wide, de unde sa poti face cumparaturi legale si mai ales in siguranta.

Parerea ta conteaza...

   Exprima-te sau intreaba!

   Register New Account