Geekbuying taxe vamale si alte plati

Deal Score0
Deal Score0

Gama de produse ieftine IT cumparate pe Geekbuying nu este scutita de taxe vamale sau alte plati. Achizitionarea produselor din Romania pe Geekbuying, are insa un mare avantaj. Geekbuying are depozite in EU, ceea ce ne scuteste de plata taxelor vamale. Este important ca produsele dispun de un retur facil in cazul in care ai probleme. Vezi cum se returneaza un produs

Taxe vamale si alte plati

Geekbuying nu este responsabil pentru nicio taxă aplicabilă articolelor comandate de clienții noștri prin geekbuying.com.

Vă rugăm să rețineți că evaluarea exactă a taxelor care revin clienților se bazează pe politica locală a impozitelor. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați și să consultați autoritatea vamală locală.

În cazul oricăror solicitări speciale referitoare la modul de livrare, vă rugăm să ne contactați după plasarea comenzii și unul dintre reprezentantii noștri vă va ajuta cu un răspuns la întrebările Dvs.

Vă rugăm să rețineți că în cazul în care comanda livrată nu este acceptată din orice motiv sau clientul refuză să plateasca taxele vamale înainte de a primi comanda, vama poate să ni-l trimită produsul înapoi, în acest caz, toate cheltuielile care ar avea loc, inclusiv transportul și taxele revin clientului.

De ce livrarea durează atât de mult?

Există diferiți factori care pot determina întârzierea livrării, cele mai probabile motive care implică perioada, transferurile, vămuirea sau orice alt motiv care variază de la o țară la alta. Pentru duratele estimate de livrare, vă rugăm să consultați Ghidul nostru de expediere pentru a vă face o idee mai bună despre aceasta.

Mai jos sunt menționate câteva dintre acțiunile pe care un client le poate încorpora pentru a rezolva problema cel mai devreme.
• Urmăriți comanda dvs. verificând în mod regulat rezultatul urmăririi în timp real pe site-ul curierului.
• Contactați asistența noastră pentru clienți pentru orice problemă necesară în legătură cu comanda dumneavoastră.
• În timpul urmăririi comenzii, dacă starea nu este actualizată pentru o perioadă lungă de timp, vă rugăm să contactați la asistența logistică (curier) pentru mai multe informații.
• Vă rugăm să verificați dacă informațiile de expediere furnizate, inclusiv numele, adresa, informațiile de contact și alte detalii relevante sunt corecte.

Notă:

Când selectați Airmail, vă rugăm să selectați Airmail înregistrat în loc de Airmail neînregistrat, deoarece nu oferă un număr de urmărire pentru articolele expediate și orice estimare a sosirii nu ar fi de încredere.

Pentru mai multe informații despre livrare, suport personalizat sau informații despre declarație, vă rugăm să trimiteți un email

Cojocaru Ioana

Cojocaru Ioana

Salut! Sunt Cojocaru Ioana, indrumatorul tau pe magazinul online vissionbuy.ro. Am terminat facultatea ASE din Bucuresti, in anul 2015. De asemenea, am finalizat facultatea de Business Management la Wembley University London. Task-ul meu este ca tu, cumparatorule, sa ai acces la cele mai sigure magazine online Word Wide, de unde sa poti face cumparaturi legale si mai ales in siguranta.

Parerea ta conteaza...

      Exprima-te sau intreaba!

      Register New Account