Info urmarire expediere aliexpress

Deal Score0
Deal Score0

Info urmarire expediere produse Aliexpress perioada de asteptare pentru actualizarea datelor in contul tau. Sa prinzi oferta celor mai bune peroduse pe Aliexpress este simplu. Dar ce faci dupa aceea? Dupa ce ai facut comanda? Prin crearea unui cont gratuit pe platforma, ai posibilitatea sa urmaresti comenzile, sa beneficiezi de un update la zi, sa creezi dispute si multe alte beneficii. Pentru info urmarire expediere vezi atasamentul de mai jos. Daca nu sunteti lamuriti, avem un articol complet despre Aliexpress intrebari frecvente

Info urmarire expediere aliexpress – Fara informatii in sistem

De ce nu există informații de urmărire după expediere pe Aliexpress?

 • După ce vânzătorul trimite comanda, de obicei durează cel mult 11 zile pentru ca informațiile de urmărire să fie actualizate.

  Dacă informațiile de urmărire de pe pagina comenzii nu sunt încă actualizate la 12 zile de la expediere, puteți contacta vânzătorul pentru mai multe informații.

  Info urmarire expediere aliexpress

  Info urmarire expediere aliexpress 1

Cojocaru Ioana

Cojocaru Ioana

Salut! Sunt Cojocaru Ioana, indrumatorul tau pe magazinul online vissionbuy.ro. Am terminat facultatea ASE din Bucuresti, in anul 2015. De asemenea, am finalizat facultatea de Business Management la Wembley University London. Task-ul meu este ca tu, cumparatorule, sa ai acces la cele mai sigure magazine online Word Wide, de unde sa poti face cumparaturi legale si mai ales in siguranta.

Parerea ta conteaza...

   Exprima-te sau intreaba!

   Register New Account