Best seller

Top 5 pachete unghii false pentru constructie unghii

Deal Score+1
Deal Score+1

Pachete unghii false pentru manichiura si pedichiura cu design unic

Am observat pe pagina celor de la kitunghii.ro mai multe pachete pentru constructia unghiilor cu gel UV dar si cu oja semipermanenta. Sincer, mu le-am incercat dar as vrea. Am prietene care le folosesc si ele m-au indemnat sa postez acest articol cu cele mai bune pachete unghii false.

Daca stii ceva despre aceste pachete, chiar te rog sa imi spui intr-un comentariu. Mai sunt si aici truse pentru unghii false la discount.

Discount -33%

set nail art

Ce contine pachetul unghii false cu gel UV? Pachete Unghii False cu Gel UV SensoPRO, sunt concepute pentru a fi utilizate atat acasa cat si in saloane profesionale. Contin o gama larga de produse si accesorii precum:

Vezi Produsul Aici

Pachetul unghii false cu gel UV profesional pentru constructia unghiilor false cu gel contine: aparate electrice, lichide adjuvante, tipsuri, produse nail art si accesorii.

Vezi Produsul Aici

Pachetul unghii false cu gel UV SensoPro

 1. Pachetul unghii false cu gel UV profesional pentru constructia unghiilor false cu gel contine: aparate electrice, lichide adjuvante, tipsuri, produse nail art si accesorii.
 2. Primesti un cadou surpriza.
 3. Transport Gratuit
 4. Discount de pret -33%
 5. GRATUIT – Ghid aplicare unghii false.
 6. Pachete unghii false cu gel UV Sensopro contin o gama larga de produse precum: 17 geluri UV, Lampa Uv, Freza electrica, Aspirator praf unghii, Ulei cuticule, Cleanser, Top coat, Primer unghii, 6 produse nail art, Tipsuri pentru unghii, Degete practica, Suport mana, Pila buffer plus multe alte accesorii necesare constructie de unghii false.

Discount -47%

set nail art

De ce sa aleg pachete pentru unghii false cu gel SensoPro? Pachetele pentru unghii false sunt gandite sa vina in ajutorul tau fie ca esti profesionist sau la inceput de drum. Iata si cel mai complet pachet din care nu lipseste absolut nimic!

Vezi Produsul Aici

Alege Pachetul unghii false cu gel SensoPro si geanta transport produse, pentru ca este cel mai complet, echipat cu aparate electrice, lichide adjuvante, tipsuri, produse nail art si accesorii.

Vezi Produsul Aici

Pachet unghii false cu gel SensoPro si geanta transport produse

 1. Alege Pachetul unghii false cu gel SensoPro si geanta transport produse, pentru ca este cel mai complet, echipat cu aparate electrice, lichide adjuvante, tipsuri, produse nail art si accesorii.
 2. Primesti un cadou surpriza.
 3. Transport Gratuit
 4. Discount de pret -47%
 5. GRATUIT – Ghid aplicare unghii false.
 6. Pachet unghii false cu gel SensoPro dispune de tot ceea ce ai nevoie pentru constructia unghiilor: 12 geluri UV colorate, Lampa Uv, Freza electrica, Aspirator praf unghii, Ulei cuticule, Cleanser, Top coat, Primer unghii, 10 produse nail art, Pamatuf praf unghii, Tipsuri pentru unghii, Penseta pentru unghii, Degete practica, Suport mana, Pila buffer, Paletar unghii, plus multe alte accesorii necesare constructie de unghii false.
 7. Creaza-ti un design unic al unghiilor.
 8. Geanta Luxorise Gratuit in pachet

Discount -33%

set nail art

Ma ajuta acest pachet sa construiesc unghii cu gel dar si cu oja semipermanenta? Pachete Unghii False cu gel si Oja semipermanenta. Este un pachet ideal in constructia unghiilor cu gel dar si cu oja semipermanenta

Vezi Produsul Aici

Da! Pachetul este complet si gandit pentru constructia unghiilor false cu gel si oja semipermanenta, la alegere in functie de ceea ce doresti. Este complet echipat cu aparate electrice, lichide adjuvante, tipsuri, produse nail art si accesorii necesare.

Vezi Produsul Aici

Acest pachet te ajuta sa construiesti unghii cu gel dar si cu oja semipermanenta

 1. Da! Pachetul este complet si gandit pentru constructia unghiilor false cu gel si oja semipermanenta, la alegere in functie de ceea ce doresti. Este complet echipat cu aparate electrice, lichide adjuvante, tipsuri, produse nail art si accesorii necesare.
 2. Mai mult, primesti si un cadou surpriza.
 3. Ai transport Gratuit
 4. Discount de pret -33%
 5. GRATUIT – Ghid aplicare unghii false: Instructiuni de aplicare a unghiilor false cu gel/tips, Realizarea diferitelor modele de unghii cu gel, Realizare unghii French cu gel, Tehnici de intretinere a unghiilor false cu gel, Instructiuni de aplicare a ojei semipermanente, Tehnica de indepartare a ojei semipermanente.
 6. Pachete unghii false cu gel si oja semipermanenta full echipate cu: 12 geluri UV colorate, Lampa Uv, Freza electrica, Aspirator praf unghii, Ulei cuticule, Cleanser, Top coat, Primer unghii, 37 produse nail art, Pamatuf praf unghii, Tipsuri pentru unghii, Penseta pentru unghii, Degete practica, Suport mana, Pila buffer, Paletar unghii, plus multe alte accesorii necesare constructie de unghii false.
 7. Creaza-ti un design unic al unghiilor.
 8. + 12 Geluri colorate Gratuit

Discount -36%

pachete unghii false

Ce aparate electrice contine pachetul pentru unghii false aflat la promotie? De la 595,00 acum 379,90 RON

Vezi Produsul Aici

In pachetul pentru constructia unghiilor false aflat la promotie gasesti lampa UV, Freza electrica si multe alte produse si accesorii pentru unghii.

Vezi Produsul Aici

In pachetul pentru constructia unghiilor false aflat la promotie gasesti lampa UV, Freza electrica cu urmatoarele descrieri:

 1. Lampa UV Led double light de mare putere si Freza electrica pentru unghii cu o viteza de rotatie intre 3.000 – 20.000 RPM. Desi nu are aspirator praf unghii,( il poti cumpara cu 89 Lei aici )in pachete unghii false mai gasesti: lichide adjuvante, tipsuri, produse nail art si accesorii.
 2. Surpriza vine in cadou
 3. Beneficiezi de transport Gratuit
 4. Obtine discount de pret -36%
 5. GRATUIT – Ghid aplicare unghii false: Instructiuni de aplicare a unghiilor false cu gel/tips, Realizarea diferitelor modele de unghii cu gel, Realizare unghii French cu gel, Tehnici de intretinere a unghiilor false cu gel.
 6. Pachete unghii false cu gel la promotie, echipate cu: 16 geluri UV din care 12 colorate, Lampa Uv, Freza electrica, Ulei cuticule, Cleanser, Top coat, Primer unghii, 6 produse nail art, Pila constructii unghii, Tipsuri pentru unghii, Degete practica, Suport mana, Pila buffer, plus multe alte accesorii necesare constructie de unghii false.
 7. Creaza-ti un design unic al unghiilor.
 8. Gratuit + 12 Geluri colorate ENS Pro Germania

Discount -38%

pachete unghii false

Care este diferenta dintre constructie unghii false cu polygel si cea cu gel UV? Vezi si pachet polygel pentru unghii false 487.70 RON redus la 299.90 RON

Vezi Produsul Aici

Diferenta dintre unghiile cu polygel si gel UV este semnificativa. Polygelul este mai puternic decat gelul UV, nu are miros si dureaza mai mult pe unghie. Polygelul nu afecteaza unghia, este usor de aplicat, se foloseste direct pe unghiile naturale fara a le degrada.

Vezi Produsul Aici

Diferenta dintre unghiile cu polygel si gel UV este semnificativa

 1. Polygelul este mai puternic decat gelul UV, nu are miros si dureaza mai mult pe unghie. Polygelul nu afecteaza unghia, este usor de aplicat, se foloseste direct pe unghiile naturale fara a le degrada.
 2. Daca alegi sa cumperi pachete unghii false cu polygel, primesti in plus un cadou surpriza
 3. Da! ai transport Gratuit
 4. Acum la discount de pret -38%
 5. GRATUIT – Ghid aplicare polygel
 6. Pachet unghii false complet, cu polygel: 3 x polygel 30g cu posibilitate de alegere a culorilor care va plac, Tatuaje unghii x 2, Paiete unghii x 2, + 35 accesorii necesare constructiei unghiilor cu polygel.
 7. Creaza-ti un design unic al unghiilor pe baza de polygel
 8. Ideal in constructia unghiilor pe Tips sau sablon

Pachete unghii false la cel mai mic pret cu ajutorul carora poti construi unghii cu design unic chiar la tine acasa.

Pachet oja semipermanenta

Pachete unghii false cu oja semipermanenta cu lampa UV/Led. Pachet cu accesorii incluse. Pret: 216,70 RON 139,90 Ron. Comanda online pe kitunghii.ro

pachet unghii constructie unghii false

Pachete unghii false pentru constructie cu oja semipermanenta. Include lampa pentru uscarea unghiilor, oja semipermanenta culori la alegere, accesorii pentru unghii, instructiuni de aplicare. Pret: 199,00 Ron. Discount -31%. Comanda online pe kitunghii.ro

pachet oja semipermanenta pentru unghii false acasa

Pachete unghii false model K0137.kit pentru constructie unghii cu oja semi. Include lampa UV/LED culoare la alegere, oja semipermanenta culoare la alegere, cadou stickere unghii. Pret: 169,90 Ron. Comanda online pe kitunghii.ro

Pachet unghii false tehnologie avansata germania

Pachete unghii false tehnologie avansata Germania, model K0138.kit cu lampa UV pentru constructie unghii cu oja semipermanenta. Mai include ghid aplicare, tehnica de stergere a ojei semi, oja colorata semipermanenta, accesorii necesare precum buffer, pila, betisoare cuticule, etc…Pret: 156,60 Ron 106,90 Ron. Discount -31%. Comanda online pe kitunghii.ro

Pachet unghii false expres pt unghii oja semi

Pachete unghii false express model K0291.kit pentru constructie rapida a unghiilor. Pachet pt oja semi. Contine lampa UV, oja colorata semi, pila, buffer, primer unghii, baza oja. Pret: 113,70 RON 74,90 Ron. Discount -34%. Comanda online pe kitunghii.ro

pachete unghii false lila rossa

Pachete unghii false cu gel model PAC-SUN1-NS15-2. Contine lampa UV, base coat, top coat, pile, pensule, deget practica si multe alte accesorii pentru constructie unghii cu gel. Pret: 249,99 Ron 109,90 Ron. Discount -56%. Comanda online pe lila-rossa.ro

pachete unghii false nailsschool pentru incepatori

Pchete unghii false nailsschool model PAC-SUN1-NS15-1 pentru incepatori si avansati. Contine lampa UV + 100 produse in pachet. Pret: 403,17 Ron 199,99 Ron. Discount -50%. Comanda online pe lila-rossa.ro

Cojocaru Ioana

Cojocaru Ioana

Salut! Sunt Cojocaru Ioana, indrumatorul tau pe magazinul online vissionbuy.ro. Am terminat facultatea ASE din Bucuresti, in anul 2015. De asemenea, am finalizat facultatea de Business Management la Wembley University London. Task-ul meu este ca tu, cumparatorule, sa ai acces la cele mai sigure magazine online Word Wide, de unde sa poti face cumparaturi legale si mai ales in siguranta.

14 Comentarii
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Scrie o recenzie...
 1. Eu am vazut unele interesante pe lisa nails ceva de genul asta se numeste magazinul, tot asa ieftine

 2. Eu am cumparat pachetul complet la 600 lei mai mult pentru ghidul de aplicare. Oja semipermanenta si gelul cred ca este mai bun pe cupio

  • Buna Alina, si eu tot Alina :). Primele geluri pe care le-am incercat au fost de la cupio si sunt ok dar mi se par putin cam prea groase, dure la intindere. Acum iau de la kitunghii si ma descurc bine cu ele

 3. De cateva zile tot caut un kit de unghii si tot peste astea dau. Nu stiu cat sunt de bune si daca merita banii

 4. Sunt bune eu le folosesc periodic si le recomand. Nu stiu daca merg la salon dar acasa sunt bune.

  • Buna Lisa. Si eu le folosesc tot acasa. In plus mi-am luat si o masa pentru manichiura. Ce lipseste cu adevarat este un sterilizator daca vrei sa faci unghii false si prietenelor tale

 5. Stiu pe cineva care si-a luat de pe amazon mi-a zis ca s-a cam pacalit nu sunt cine stie ce

 6. Ce am vrut eu nu e pe stoc am sunat la ei si au zis sa revin. Nu am incercat polygelul oare merge greu cu el?

 7. Pachetele astea sunt tot timpul la promotie?

  Exprima-te sau intreaba!

  Register New Account